|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:08 pm
Delein Ibris Vykk Ibris a ja mam terz przez 2 dni po 8h siedzenia, kucia i pytania. i jestem niezywa, zmeczona i dobita ^^ ja tylko chce 10h snu... a musze o 6:30 wstawac no to ci powiem cos lepszego bo ja ide i jutro i w pt na 7.10do szkoly co znacza ze musze wstawac mniej wiecej o 5.50 :/ *pada* o kurde, nie zazdroszcze ^^''' o jeez... nigdy bym sie tak nie poswiecila dla szkoly ;P okej, ja lece. spac XD dobrej nocki wszystkim *pociaga nosem i ciagnie koldre za soba* Sen to podstawa mojej egzystencji ^^' Papa ^^ papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:11 pm
Delein Ibris Vykk Ibris a ja mam terz przez 2 dni po 8h siedzenia, kucia i pytania. i jestem niezywa, zmeczona i dobita ^^ ja tylko chce 10h snu... a musze o 6:30 wstawac no to ci powiem cos lepszego bo ja ide i jutro i w pt na 7.10do szkoly co znacza ze musze wstawac mniej wiecej o 5.50 :/ *pada* o kurde, nie zazdroszcze ^^''' o jeez... nigdy bym sie tak nie poswiecila dla szkoly ;P okej, ja lece. spac XD dobrej nocki wszystkim *pociaga nosem i ciagnie koldre za soba* Sen to podstawa mojej egzystencji ^^' Papa ^^ O__O seeen... juz powoli zapominam co to sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:13 pm
*wchodzi koolejąc* gonk *upada na fotel* gonk gonk gonk gloopi polonez crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:16 pm
Lethiel *wchodzi koolejąc* gonk *upada na fotel* gonk gonk gonk gloopi polonez crying witam...biedactwo teraz to ty pewnie ledwo co chodzisz...nie bede wiec wspominal o bieganiu i rzucaniu sie na szyje...ups sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:17 pm
Lethiel *wchodzi koolejąc* gonk *upada na fotel* gonk gonk gonk gloopi polonez crying xp ja mam studniowke za 2 tygodnie najpierw polonez potem walc i jeszcze cza cza... gonk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:18 pm
Lethiel *wchodzi koolejąc* gonk *upada na fotel* gonk gonk gonk gloopi polonez crying Hehe *przytula* kiedy masz studniówkę? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:21 pm
Vykk Lethiel *wchodzi koolejąc* gonk *upada na fotel* gonk gonk gonk gloopi polonez crying witam...biedactwo teraz to ty pewnie ledwo co chodzisz...nie bede wiec wspominal o bieganiu i rzucaniu sie na szyje...ups sweatdrop xd *wstaje z fotelika* *skacze* *wiesz na shyji* *i tak jush zostaje* xd xd xd auuuu... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:22 pm
Delein Lethiel *wchodzi koolejąc* gonk *upada na fotel* gonk gonk gonk gloopi polonez crying Hehe *przytula* kiedy masz studniówkę? :3 w sobote gonk jeszcze 2 prooby przedemną crying crying crying witaj linciu whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:23 pm
Lethiel Vykk Lethiel *wchodzi koolejąc* gonk *upada na fotel* gonk gonk gonk gloopi polonez crying witam...biedactwo teraz to ty pewnie ledwo co chodzisz...nie bede wiec wspominal o bieganiu i rzucaniu sie na szyje...ups sweatdrop xd *wstaje z fotelika* *skacze* *wiesz na shyji* *i tak jush zostaje* xd xd xd auuuu... xd no widzisz nie trza sie bylo tak przemeczac bo jeszcze sobie zwichniesz duga noge*przytul podnoi jej nozki i zanosi na jej fotelik*tylko mi sie tu nie przemeczaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:25 pm
Vykk Lethiel Vykk Lethiel *wchodzi koolejąc* gonk *upada na fotel* gonk gonk gonk gloopi polonez crying witam...biedactwo teraz to ty pewnie ledwo co chodzisz...nie bede wiec wspominal o bieganiu i rzucaniu sie na szyje...ups sweatdrop xd *wstaje z fotelika* *skacze* *wiesz na shyji* *i tak jush zostaje* xd xd xd auuuu... xd no widzisz nie trza sie bylo tak przemeczac bo jeszcze sobie zwichniesz duga noge*przytul podnoi jej nozki i zanosi na jej fotelik*tylko mi sie tu nie przemeczaj ja nic nie zwichnelam.. ja tylko tanczylam 2 godziny poloneza w szpileczkach.. zrobili nam jedna 5 minootową przerwe gonk *siada na foteliku* dziekooje *przytuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:27 pm
Lethiel Vykk Lethiel Vykk Lethiel *wchodzi koolejąc* gonk *upada na fotel* gonk gonk gonk gloopi polonez crying witam...biedactwo teraz to ty pewnie ledwo co chodzisz...nie bede wiec wspominal o bieganiu i rzucaniu sie na szyje...ups sweatdrop xd *wstaje z fotelika* *skacze* *wiesz na shyji* *i tak jush zostaje* xd xd xd auuuu... xd no widzisz nie trza sie bylo tak przemeczac bo jeszcze sobie zwichniesz duga noge*przytul podnoi jej nozki i zanosi na jej fotelik*tylko mi sie tu nie przemeczaj ja nic nie zwichnelam.. ja tylko tanczylam 2 godziny poloneza w szpileczkach.. zrobili nam jedna 5 minootową przerwe gonk *siada na foteliku* dziekooje *przytuul* ale ja naiwny jestem stare sweatdrop wiec co ci sie w nozke stalo, ze cie tak boli??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:30 pm
Vykk ale ja naiwny jestem stare sweatdrop wiec co ci sie w nozke stalo, ze cie tak boli?? nio przeciesh moowie... w dwie nooshki.. na szpileczkach.. 2 godziny.. taniec.. nie moge chodzic crying ech... jak ja wytrzymam te 11 godzin na stoodnioowce O.o chyba bede bez bootoow biegac blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|