|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 12:40 pm
tak tych kilku tygodni roznicy i odpoczynku... ja zaczynam dpiero 14 lutego ale za to mam bonusa bo w ten sposob moge spedzic caly dzien wolny od szkoly i poswiecic go dla kogos specjalnego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 12:42 pm
ja 14 koncze... ^^ i tez spedze go z kims specjalna. ze mna sama albo owieczkami z mojej pizamy... cudownie sweatdrop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 12:44 pm
Vykk tak tych kilku tygodni roznicy i odpoczynku... ja zaczynam dpiero 14 lutego ale za to mam bonusa bo w ten sposob moge spedzic caly dzien wolny od szkoly i poswiecic go dla kogos specjalnego... Nu, ja bym w sumie wolała mieć później, bo potem wolne jest dopiero na święta pod koniec marca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 12:45 pm
Ibris ja 14 koncze... ^^ i tez spedze go z kims specjalna. ze mna sama albo owieczkami z mojej pizamy... cudownie sweatdrop wink masz jeszcze miesiac...nie przejmuj sie moze jeszcze sie ktos znajdzie razz a jakk nie to zrob sobie sama niespodzianke i spedz jakos inaczej ten dzien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 12:46 pm
Delein Vykk tak tych kilku tygodni roznicy i odpoczynku... ja zaczynam dpiero 14 lutego ale za to mam bonusa bo w ten sposob moge spedzic caly dzien wolny od szkoly i poswiecic go dla kogos specjalnego... Nu, ja bym w sumie wolała mieć później, bo potem wolne jest dopiero na święta pod koniec marca... nie wiem ja tam chce miec juz teraz bo jestem zmeczony szkola razz blaugh a pozniej przydalyby sie drugie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 12:48 pm
mam czarna poduszke XDDDDD spedze ten dzien inaczej, tak jak kazde inne, muwaha XD
pzt. weekend juz niedlugo... zeby tylko moc sie dobrze wyspac. choc raz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 12:53 pm
Ibris mam czarna poduszke XDDDDD spedze ten dzien inaczej, tak jak kazde inne, muwaha XD pzt. weekend juz niedlugo... zeby tylko moc sie dobrze wyspac. choc raz... heh olac sen...wkoncu bede mogl posiedziec przy kompie przez pol nocy i nikt nie bedzie na mnie wrzeszcza l razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 12:54 pm
Ibris mam czarna poduszke XDDDDD spedze ten dzien inaczej, tak jak kazde inne, muwaha XD pzt. weekend juz niedlugo... zeby tylko moc sie dobrze wyspac. choc raz... Jak dla kogo...ja mam w sobotę sesję o 10 rano, co oznacza, ze musze wstać o 8 ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 12:55 pm
a ja mam terz przez 2 dni po 8h siedzenia, kucia i pytania. i jestem niezywa, zmeczona i dobita ^^ ja tylko chce 10h snu... a musze o 6:30 wstawac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 12:57 pm
Ibris a ja mam terz przez 2 dni po 8h siedzenia, kucia i pytania. i jestem niezywa, zmeczona i dobita ^^ ja tylko chce 10h snu... a musze o 6:30 wstawac no to ci powiem cos lepszego bo ja ide i jutro i w pt na 7.10do szkoly co znacza ze musze wstawac mniej wiecej o 5.50 :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 12:59 pm
Ibris a ja mam terz przez 2 dni po 8h siedzenia, kucia i pytania. i jestem niezywa, zmeczona i dobita ^^ ja tylko chce 10h snu... a musze o 6:30 wstawac Nu ja od 5 lat wstaję o 6:20, wracam do domu koło 17 i śpię ok 5 godzin...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:00 pm
Vykk Ibris a ja mam terz przez 2 dni po 8h siedzenia, kucia i pytania. i jestem niezywa, zmeczona i dobita ^^ ja tylko chce 10h snu... a musze o 6:30 wstawac no to ci powiem cos lepszego bo ja ide i jutro i w pt na 7.10do szkoly co znacza ze musze wstawac mniej wiecej o 5.50 :/ *pada* o kurde, nie zazdroszcze ^^''' o jeez... nigdy bym sie tak nie poswiecila dla szkoly ;P okej, ja lece. spac XD dobrej nocki wszystkim *pociaga nosem i ciagnie koldre za soba*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:05 pm
Ibris Vykk no to ci powiem cos lepszego bo ja ide i jutro i w pt na 7.10do szkoly co znacza ze musze wstawac mniej wiecej o 5.50 :/ *pada* o kurde, nie zazdroszcze ^^''' o jeez... nigdy bym sie tak nie poswiecila dla szkoly ;P okej, ja lece. spac XD dobrej nocki wszystkim *pociaga nosem i ciagnie koldre za soba* to ja powiem tak... ja bym się po prostu nie kładł spać... bo nie warto... spałbym po szkole lub w szkole [zależy od lekcji]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:06 pm
Ibris Vykk Ibris a ja mam terz przez 2 dni po 8h siedzenia, kucia i pytania. i jestem niezywa, zmeczona i dobita ^^ ja tylko chce 10h snu... a musze o 6:30 wstawac no to ci powiem cos lepszego bo ja ide i jutro i w pt na 7.10do szkoly co znacza ze musze wstawac mniej wiecej o 5.50 :/ *pada* o kurde, nie zazdroszcze ^^''' o jeez... nigdy bym sie tak nie poswiecila dla szkoly ;P okej, ja lece. spac XD dobrej nocki wszystkim *pociaga nosem i ciagnie koldre za soba* Sen to podstawa mojej egzystencji ^^' Papa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:07 pm
Kukus Ibris Vykk no to ci powiem cos lepszego bo ja ide i jutro i w pt na 7.10do szkoly co znacza ze musze wstawac mniej wiecej o 5.50 :/ *pada* o kurde, nie zazdroszcze ^^''' o jeez... nigdy bym sie tak nie poswiecila dla szkoly ;P okej, ja lece. spac XD dobrej nocki wszystkim *pociaga nosem i ciagnie koldre za soba* to ja powiem tak... ja bym się po prostu nie kładł spać... bo nie warto... spałbym po szkole lub w szkole [zależy od lekcji] probowalem nie potrafie spac popoludniu i nic mi to nei daje..wole sie glebnac na 5godzin i sie srednio wyspac bosie w miare wysypiam no chyba ze sie w ciagu dnia ucze to wtedy jest gorzej :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|