Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6588 6589 6590 6591 6592 6593 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Wed Jan 12, 2005 11:33 am

Kukus
kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blaugh
hej

Dzieki Sayo
PostPosted: Wed Jan 12, 2005 11:34 am

Vykk
w technikum lacznosci imienia sylwesrta kaliskiego w lodzi przy ul. Kopcinskiego 71....*podspiewuje sobie glupiutka piosenke...*"a ten 3 co byl glupi poszedl do lacznosci "

tak wlasnie ^^''' nie prosciej zrobic sluchawki z kabelkiem ? ;p

hey Kukus

Gailenquen

Telandrel

7,750 Points
  • Flatterer 200
  • Citizen 200
  • Treasure Hunter 100

A ja znowu tylko po to zeby dac znac ze zyje pozdrowienia dla wszystkich milego wieczoru.

Kukus

... zaraz... co?????????????????????

Sayokun

Delisa

PostPosted: Wed Jan 12, 2005 11:35 am

Kukus

hejka kukus 4laugh
PostPosted: Wed Jan 12, 2005 11:37 am

Ibris
Vykk
w technikum lacznosci imienia sylwesrta kaliskiego w lodzi przy ul. Kopcinskiego 71....*podspiewuje sobie glupiutka piosenke...*"a ten 3 co byl glupi poszedl do lacznosci "

tak wlasnie ^^''' nie prosciej zrobic sluchawki z kabelkiem ? ;p

hey Kukus
l;atwiej tylko ze jest drobny problem musze wykonac plytke drukowana na ktorej am sie znalezc albo 3 scalaki[uklady scalone]albo 10 tranzystorow minimum...wiec musze sie barbac z czyms takim...chcialem zrobic wzmacniacz gitarowy bo planowalem jakis czas temu kupic gitare ale jakos mi jak zwykle kasy brakuje pozatym bardzije odkladam na tablet wiec gitara i nauka gry bedzie musiala poczekac... sweatdrop

Vykk

Gailenquen

PostPosted: Wed Jan 12, 2005 11:40 am

wiecie, nie lubie miec na kompie wirow vv' teraz wszystko mi taaaak woooolno chodzi, maj gad. jak tu pracowac?

Vykk - tez chce tablet. ale ja chyba wydam cala kase na plytki cd i dvd razem z ojcem ^^ to jest obsesja... muzyka...
PostPosted: Wed Jan 12, 2005 11:43 am

Ibris
wiecie, nie lubie miec na kompie wirow vv' teraz wszystko mi taaaak woooolno chodzi, maj gad. jak tu pracowac?

Vykk - tez chce tablet. ale ja chyba wydam cala kase na plytki cd i dvd razem z ojcem ^^ to jest obsesja... muzyka...

mi tez wolno chodzi sad ledwo co moge cos napisac crying mam nadzieje ze zaraz sie samo naprawi wink

Delisa

Vykk

PostPosted: Wed Jan 12, 2005 11:43 am

Ibris

muzy mam 30GB na dysku wiec tez bede musial to wypalic tylko ze ja prawie wszystkiego slucham na zmiane razz xd a na tablet to nie wiem czy kiedykolwiek odloze...
PostPosted: Wed Jan 12, 2005 11:45 am

Delisa
Ibris

mi tez wolno chodzi sad ledwo co moge cos napisac crying mam nadzieje ze zaraz sie samo naprawi wink
wirusy same sie nei naprawia wiec jesli nie usuniesz je antywirem albo nie wykasujesz jakichs bugow ktore moglas zlapac to zostaje tylko format! gonk

Vykk

Gailenquen

PostPosted: Wed Jan 12, 2005 11:46 am

ja sobie dzielnie myszka radze :p powiedzmy...
pzt. zawsze to fajnie miec cos orginalnego w kolekcji ^^ ostatnio zamowilismy sobie z ojcem video clipy genesis XDDD super sa

[ Message temporarily off-line ]

Kukus

Delein

*wchodzi i pada na ryj*
Spaaaać ==
PostPosted: Wed Jan 12, 2005 11:49 am

Kukus

Gailenquen

PostPosted: Wed Jan 12, 2005 11:50 am

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6588 6589 6590 6591 6592 6593 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games