|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:33 am
Kukus kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blaugh hej Dzieki Sayo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:34 am
Vykk w technikum lacznosci imienia sylwesrta kaliskiego w lodzi przy ul. Kopcinskiego 71....*podspiewuje sobie glupiutka piosenke...*"a ten 3 co byl glupi poszedl do lacznosci " tak wlasnie ^^''' nie prosciej zrobic sluchawki z kabelkiem ? ;p hey Kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A ja znowu tylko po to zeby dac znac ze zyje pozdrowienia dla wszystkich milego wieczoru.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blaugh ... zaraz... co?????????????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:35 am
Kukus kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blaugh hejka kukus 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:37 am
Ibris Vykk w technikum lacznosci imienia sylwesrta kaliskiego w lodzi przy ul. Kopcinskiego 71....*podspiewuje sobie glupiutka piosenke...*"a ten 3 co byl glupi poszedl do lacznosci " tak wlasnie ^^''' nie prosciej zrobic sluchawki z kabelkiem ? ;p hey Kukus l;atwiej tylko ze jest drobny problem musze wykonac plytke drukowana na ktorej am sie znalezc albo 3 scalaki[uklady scalone]albo 10 tranzystorow minimum...wiec musze sie barbac z czyms takim...chcialem zrobic wzmacniacz gitarowy bo planowalem jakis czas temu kupic gitare ale jakos mi jak zwykle kasy brakuje pozatym bardzije odkladam na tablet wiec gitara i nauka gry bedzie musiala poczekac... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:40 am
wiecie, nie lubie miec na kompie wirow vv' teraz wszystko mi taaaak woooolno chodzi, maj gad. jak tu pracowac?
Vykk - tez chce tablet. ale ja chyba wydam cala kase na plytki cd i dvd razem z ojcem ^^ to jest obsesja... muzyka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:43 am
Ibris wiecie, nie lubie miec na kompie wirow vv' teraz wszystko mi taaaak woooolno chodzi, maj gad. jak tu pracowac? Vykk - tez chce tablet. ale ja chyba wydam cala kase na plytki cd i dvd razem z ojcem ^^ to jest obsesja... muzyka... mi tez wolno chodzi sad ledwo co moge cos napisac crying mam nadzieje ze zaraz sie samo naprawi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:43 am
Ibris wiecie, nie lubie miec na kompie wirow vv' teraz wszystko mi taaaak woooolno chodzi, maj gad. jak tu pracowac? Vykk - tez chce tablet. ale ja chyba wydam cala kase na plytki cd i dvd razem z ojcem ^^ to jest obsesja... muzyka... muzy mam 30GB na dysku wiec tez bede musial to wypalic tylko ze ja prawie wszystkiego slucham na zmiane razz xd a na tablet to nie wiem czy kiedykolwiek odloze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:45 am
Delisa Ibris wiecie, nie lubie miec na kompie wirow vv' teraz wszystko mi taaaak woooolno chodzi, maj gad. jak tu pracowac? Vykk - tez chce tablet. ale ja chyba wydam cala kase na plytki cd i dvd razem z ojcem ^^ to jest obsesja... muzyka... mi tez wolno chodzi sad ledwo co moge cos napisac crying mam nadzieje ze zaraz sie samo naprawi wink wirusy same sie nei naprawia wiec jesli nie usuniesz je antywirem albo nie wykasujesz jakichs bugow ktore moglas zlapac to zostaje tylko format! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:46 am
ja sobie dzielnie myszka radze :p powiedzmy... pzt. zawsze to fajnie miec cos orginalnego w kolekcji ^^ ostatnio zamowilismy sobie z ojcem video clipy genesis XDDD super sa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:46 am