|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:14 am
Sayokun wrocilem... rodzice wrucili z wywiadowki sweatdrop lol to nieciekawie....w kazdym razie witaj...jak sie trzymasz??znaczy po wywiadowce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:15 am
Vykk Sayokun wrocilem... rodzice wrucili z wywiadowki sweatdrop lol to nieciekawie....w kazdym razie witaj...jak sie trzymasz??znaczy po wywiadowce... nawet dobrze blaugh rodzice peplali o studniowce i.t.p. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:17 am
u mnie w szkole mogliby zrobic jakis bal na pozegnanie 3klas...
a ja zebranko mam jutro. pewnie beda o testach gadac ^^ fascynujace...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:19 am
Sayokun Vykk Sayokun wrocilem... rodzice wrucili z wywiadowki sweatdrop lol to nieciekawie....w kazdym razie witaj...jak sie trzymasz??znaczy po wywiadowce... nawet dobrze blaugh rodzice peplali o studniowce i.t.p. sweatdrop lol...no to w takim razie masz w miare luzik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:23 am
Ibris u mnie w szkole mogliby zrobic jakis bal na pozegnanie 3klas... a ja zebranko mam jutro. pewnie beda o testach gadac ^^ fascynujace... wolisz matury wink sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:25 am
Sayokun Ibris u mnie w szkole mogliby zrobic jakis bal na pozegnanie 3klas... a ja zebranko mam jutro. pewnie beda o testach gadac ^^ fascynujace... wolisz matury wink sweatdrop i studniowke ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Ibris u mnie w szkole mogliby zrobic jakis bal na pozegnanie 3klas... a ja zebranko mam jutro. pewnie beda o testach gadac ^^ fascynujace... wolisz matury wink sweatdrop hihi a ja mam za roczek...ale w tym roczku musze do polowy maja zrobic sobie sluchawki bezprzewodowe na fale radiowe...bo inaczej nei zalicze przedmiotu praktycznego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:26 am
Vykk Sayokun Ibris u mnie w szkole mogliby zrobic jakis bal na pozegnanie 3klas... a ja zebranko mam jutro. pewnie beda o testach gadac ^^ fascynujace... wolisz matury wink sweatdrop hihi a ja mam za roczek...ale w tym roczku musze do polowy maja zrobic sobie sluchawki bezprzewodowe na fale radiowe...bo inaczej nei zalicze przedmiotu praktycznego... czego nie zaliczysz??? cze delisa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:29 am
hejka Del Sayokun Vykk Sayokun Ibris u mnie w szkole mogliby zrobic jakis bal na pozegnanie 3klas... a ja zebranko mam jutro. pewnie beda o testach gadac ^^ fascynujace... wolisz matury wink sweatdrop hihi a ja mam za roczek...ale w tym roczku musze do polowy maja zrobic sobie sluchawki bezprzewodowe na fale radiowe...bo inaczej nei zalicze przedmiotu praktycznego... czego nie zaliczysz??? cze delisa 3nodding jednego z przedmiotow zawodowych tzw"praktycznych" wiesz jestem w technikum wiec mam takie durne zajecia na ktorych ucze sie lubtowac i rozlutowywac a na koniec roku musze zrobic jakis projekt i ma dzialac...a ze trzeba bylo sie zdecydowac wczesniej tzn w pt wiec stwierdzilem ze zrobie sobie bezprzewodowe sluchawki... blaugh a nawet nie wiem dokladnie jak to zorbic razz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:30 am
Vykk Sayokun Ibris u mnie w szkole mogliby zrobic jakis bal na pozegnanie 3klas... a ja zebranko mam jutro. pewnie beda o testach gadac ^^ fascynujace... wolisz matury wink sweatdrop hihi a ja mam za roczek...ale w tym roczku musze do polowy maja zrobic sobie sluchawki bezprzewodowe na fale radiowe...bo inaczej nei zalicze przedmiotu praktycznego... to gdzie ty se edukujesz? razz hejka Del heart XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:30 am
Vykk hejka Del Sayokun Vykk Sayokun Ibris u mnie w szkole mogliby zrobic jakis bal na pozegnanie 3klas... a ja zebranko mam jutro. pewnie beda o testach gadac ^^ fascynujace... wolisz matury wink sweatdrop hihi a ja mam za roczek...ale w tym roczku musze do polowy maja zrobic sobie sluchawki bezprzewodowe na fale radiowe...bo inaczej nei zalicze przedmiotu praktycznego... czego nie zaliczysz??? cze delisa 3nodding jednego z przedmiotow zawodowych tzw"praktycznych" wiesz jestem w technikum wiec mam takie durne zajecia na ktorych ucze sie lubtowac i rozlutowywac a na koniec roku musze zrobic jakis projekt i ma dzialac...a ze trzeba bylo sie zdecydowac wczesniej tzn w pt wiec stwierdzilem ze zrobie sobie bezprzewodowe sluchawki... blaugh a nawet nie wiem dokladnie jak to zorbic razz xp O__- powodzenia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:31 am
kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:32 am
Ibris Vykk Sayokun Ibris u mnie w szkole mogliby zrobic jakis bal na pozegnanie 3klas... a ja zebranko mam jutro. pewnie beda o testach gadac ^^ fascynujace... wolisz matury wink sweatdrop hihi a ja mam za roczek...ale w tym roczku musze do polowy maja zrobic sobie sluchawki bezprzewodowe na fale radiowe...bo inaczej nei zalicze przedmiotu praktycznego... to gdzie ty se edukujesz? razz hejka Del heart XDDDD w technikum lacznosci imienia sylwesrta kaliskiego w lodzi przy ul. Kopcinskiego 71....*podspiewuje sobie glupiutka piosenke...*"a ten 3 co byl glupi poszedl do lacznosci "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|