|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 1:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 2:44 pm
ja jestem chwilowo, ale zaraz wracam do pracy xp T____T tyle zaleglosci mam, ze nie bede sypiac w nocy T________________T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 12:12 am
ee?? jest tu kto?? znooow pusto??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:48 am
Miss_Karina ja jestem chwilowo, ale zaraz wracam do pracy xp T____T tyle zaleglosci mam, ze nie bede sypiac w nocy T________________T nie narzekaj, ja też w nocy nie sypiam... cały czas mam jakieś imprezy, naloty, spotkania, pracę, zlecenia etc. a skoro tobie się nie chciało na bierząco uczyć to sama jesteś sobie winna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 10:27 am
Say...jaja Ci urwę jak Emilę będziesz straszyć stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 10:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 10:35 am
Rynn the Vampire Say...jaja Ci urwę jak Emilę będziesz straszyć stare zabij, Rynna, zabij... domokun ale z drugiej strony to nie jego wina, że ma taki małoatrakcyjny dziób blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 10:35 am
Kukus Rynn the Vampire Say...jaja Ci urwę jak Emilę będziesz straszyć stare zabij, Rynna, zabij... domokun ale z drugiej strony to nie jego wina, że ma taki małoatrakcyjny dziób blaugh eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 10:37 am
Rynn the Vampire Say...jaja Ci urwę jak Emilę będziesz straszyć stare nie moge wink witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 10:39 am
Sayokun Rynn the Vampire Say...jaja Ci urwę jak Emilę będziesz straszyć stare nie moge wink witam wszystkich Sayo niisan*Skacze na Sayo* Net mi wreszcie włączyli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 10:41 am
Sei chan Sayokun Rynn the Vampire Say...jaja Ci urwę jak Emilę będziesz straszyć stare nie moge wink witam wszystkich Sayo niisan*Skacze na Sayo* Net mi wreszcie włączyli xd zauwarzylem XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 10:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 10:43 am
Sayokun Sei chan Sayokun Rynn the Vampire Say...jaja Ci urwę jak Emilę będziesz straszyć stare nie moge wink witam wszystkich Sayo niisan*Skacze na Sayo* Net mi wreszcie włączyli xd zauwarzylem XDD Nyu=^_^= A jutro rysunki na devianta wstawie nowy z moim avkiem drugi to tajemnica ale ci się powinien spodobac i rysunek yumcia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 10:45 am
Sei chan Nyu=^_^= A jutro rysunki na devianta wstawie nowy z moim avkiem drugi to tajemnica ale ci się powinien spodobac i rysunek yumcia 3nodding czekam z niecierpliwosca whee znowu bede mial przez nia nieczyste mysli gonk blaugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|