|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:53 pm
Sayokun nie wiem ze w sierakowie w kazdym domku sa zainstalowane kamery jak w big brotherze yhy... a tu mi czolg jedzie *demonstracyjnie odciaga dolna powieke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:55 pm
Miho_14 Sayokun nie wiem ze w sierakowie w kazdym domku sa zainstalowane kamery jak w big brotherze yhy... a tu mi czolg jedzie *demonstracyjnie odciaga dolna powieke* mozesz nie wierzyc... przekonasz sie sama...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:56 pm
Sayokun Miho_14 Sayokun nie wiem ze w sierakowie w kazdym domku sa zainstalowane kamery jak w big brotherze yhy... a tu mi czolg jedzie *demonstracyjnie odciaga dolna powieke* mozesz nie wierzyc... przekonasz sie sama... bede sie myc w ubraniu, najwyzej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:57 pm
Miho_14 Sayokun Miho_14 Sayokun nie wiem ze w sierakowie w kazdym domku sa zainstalowane kamery jak w big brotherze yhy... a tu mi czolg jedzie *demonstracyjnie odciaga dolna powieke* mozesz nie wierzyc... przekonasz sie sama... bede sie myc w ubraniu, najwyzej blaugh sweatdrop trzeba bedzie wlaczyc kamery w przebieralni na basenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:58 pm
Miho_14 Sayokun Miho_14 Sayokun nie wiem ze w sierakowie w kazdym domku sa zainstalowane kamery jak w big brotherze yhy... a tu mi czolg jedzie *demonstracyjnie odciaga dolna powieke* mozesz nie wierzyc... przekonasz sie sama... bede sie myc w ubraniu, najwyzej blaugh W stringach XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:58 pm
koniec przerwy xp wracam do interpretacji wiersza gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 1:00 pm
Sayokun koniec przerwy xp wracam do interpretacji wiersza gonk wspolczuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 1:00 pm
Delein Miho_14 Sayokun Miho_14 Sayokun nie wiem ze w sierakowie w kazdym domku sa zainstalowane kamery jak w big brotherze yhy... a tu mi czolg jedzie *demonstracyjnie odciaga dolna powieke* mozesz nie wierzyc... przekonasz sie sama... bede sie myc w ubraniu, najwyzej blaugh W stringach XD wole zwykle majtki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 1:01 pm
Sayokun koniec przerwy xp wracam do interpretacji wiersza gonk a jakiego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 1:03 pm
Sayokun Miho_14 Sayokun Miho_14 Sayokun nie wiem ze w sierakowie w kazdym domku sa zainstalowane kamery jak w big brotherze yhy... a tu mi czolg jedzie *demonstracyjnie odciaga dolna powieke* mozesz nie wierzyc... przekonasz sie sama... bede sie myc w ubraniu, najwyzej blaugh sweatdrop trzeba bedzie wlaczyc kamery w przebieralni na basenie ja sobie poradze, nie boj sie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 1:04 pm
Sayokun koniec przerwy xp wracam do interpretacji wiersza gonk pochwal sie jakiego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 1:05 pm
Miho_14 Sayokun koniec przerwy xp wracam do interpretacji wiersza gonk a jakiego?? czeslaw milosz "o ksiazce"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 1:10 pm
Sayokun Miho_14 Sayokun koniec przerwy xp wracam do interpretacji wiersza gonk a jakiego?? czeslaw milosz "o ksiazce" eeeeee nie znam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|