|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:44 pm
Falcone fajnie wyglada............. mi sie twoj nowy bardziej podoba i to o wiele : xp xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:44 pm
Sayokun crying nie bede jej kazal przerysowywac calego xp xd no przeciez fajnie wygladasz wink mi np strasznie podoba moj sig od niej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:45 pm
Falcone Sayokun crying nie bede jej kazal przerysowywac calego xp xd no przeciez fajnie wygladasz wink mi np strasznie podoba moj sig od niej whee bo ty na swoim jestes facetem sweatdrop chyba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:46 pm
Vykk Falcone fajnie wyglada............. mi sie twoj nowy bardziej podoba i to o wiele : xp xd xp mi tez sie strasznie podoba whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak we wyloguj, i jeszcze raz *niecierpliwie czeka* panie niecierpliwy.... ten link co sayo podal....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:48 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:48 pm
Labudziak Falcone Labudziak to mog e , bo dzi z wirdusiem by em w redzie, ale mia e z y humor stare ja tez mialem zly humor ale jakos mi sie chyba poprawilo.............. a mi sie pogorszy o.. wiesz jakiego ja do a zda ylem zalapa濿 szkoda gada c wiesz spytal bym sie jakiego ale i tam mi nie powiesz........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:49 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:50 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:51 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:51 pm
Miho_14 Sayokun Labudziak Miho_14 Labudziak we wyloguj, i jeszcze raz *niecierpliwie czeka* panie niecierpliwy.... ten link co sayo podal....... 3nodding widzia?em ;D UWIERZ MI.. NIE MA SIE DOLOWAƠ biggrin .. ale do?c nie wyra?ne to zdj꣩e na zdjecie zpod prysznica bedziesz musial poczekac do letnich wakacji sayo.... stare ale masz wybujala wyobraznie xp nie wiem ze w sierakowie w kazdym domku sa zainstalowane kamery jak w big brotherze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:52 pm
Falcone Labudziak Falcone Labudziak to mog e , bo dzi z wirdusiem by em w redzie, ale mia e z y humor stare ja tez mialem zly humor ale jakos mi sie chyba poprawilo.............. a mi sie pogorszy o.. wiesz jakiego ja do a zda ylem zalapa濿 szkoda gada c wiesz spytal bym sie jakiego ale i tam mi nie powiesz........ dobrze myslisz biggrin jednak sie pewnie domyslasz.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|