|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:36 pm
Sayokun Sayokun sayo zaczynac sie denerwowac z tym sigiem stare 'q*a jeszcze 5 min i przerabiam link na imgshark'no i wszystko jasne... tinyurl sie skopal xp he he tez ci Ibris rysowala co whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sayokun sayo zaczynac sie denerwowac z tym sigiem stare 'q*a jeszcze 5 min i przerabiam link na imgshark'no i wszystko jasne... tinyurl sie skopal xp na tym nowym wygladasz troche jak babka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:37 pm
Labudziak Falcone Labudziak Miho_14 mrau... nie ma... maila aktywujacego...... we wyloguj, i jeszcze raz *niecierpliwie czeka* co jutro porabiasz budziak question jutro? po szkole ide z kolega po jak Magde... a co? nic............. mam ochote sie powiesic z nudow xp chcialem se wyjsc na dwora sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:38 pm
Vykk Sayokun Sayokun sayo zaczynac sie denerwowac z tym sigiem stare 'q*a jeszcze 5 min i przerabiam link na imgshark'no i wszystko jasne... tinyurl sie skopal xp na tym nowym wygladasz troche jak babka xp wiem gonk trudno xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:38 pm
sayo......... *sloodkie oczka*nie mam sily z tym walczyc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:40 pm
Sayokun Miho_14 sayo......... *sloodkie oczka*nie mam sily z tym walczyc xp z tym ??? http://img124.exs.cx/img124/9326/scan00030kl.jpg mhm... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:40 pm
Sayokun Vykk Sayokun Sayokun sayo zaczynac sie denerwowac z tym sigiem stare 'q*a jeszcze 5 min i przerabiam link na imgshark'no i wszystko jasne... tinyurl sie skopal xp na tym nowym wygladasz troche jak babka xp wiem gonk trudno xp Według mnie wygląda bardzo bardzo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:41 pm
czekamy jeszcze na rysunek od rynn domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Sayokun Vykk Sayokun Sayokun sayo zaczynac sie denerwowac z tym sigiem stare 'q*a jeszcze 5 min i przerabiam link na imgshark'no i wszystko jasne... tinyurl sie skopal xp na tym nowym wygladasz troche jak babka xp wiem gonk trudno xp Według mnie wygląda bardzo bardzo xd crying nie bede jej kazal przerysowywac calego xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:42 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:43 pm
Labudziak to mog e , bo dzi z wirdusiem by em w redzie, ale mia e z y humor stare ja tez mialem zly humor ale jakos mi sie chyba poprawilo..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|