|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:05 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:08 pm
Vykk Miho_14 Labudziak Miho_14 Labudziak Miho_14 no... rzepka mi na lodowisku wyskoczyla....... myslalam ze jej sbie nie wbije... brrr..... to unikaj sportu xd Rada: ..hm.... chciabym miec takie probemy jak ty stare prosze bardzo gonk chetnie sie zamienie... boziu... ja nie chce byc grubsz niz juz jestem crying mraa.. poza tym bez sportu sie nudze... ja sie moge zamieni殮 grubsza?? stare hmmm.. znaj?c dziewczyny, ty masz etra cia?o.. stare a ile wa?ysz (podaj te? wzrost biggrin ) ?? po co?? obliczymy ci czy amsz zadwage czy niedowaga blaugh mam nadwage, nieduza ale mam... umiem obliczyc bmi jesli o to wam chodzi... ocenicie po zdjeciu jak je kiedys umieszcze na galerii sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:09 pm
Miho_14 Vykk Miho_14 Labudziak Miho_14 Labudziak Miho_14 no... rzepka mi na lodowisku wyskoczyla....... myslalam ze jej sbie nie wbije... brrr..... to unikaj sportu xd Rada: ..hm.... chciabym miec takie probemy jak ty stare prosze bardzo gonk chetnie sie zamienie... boziu... ja nie chce byc grubsz niz juz jestem crying mraa.. poza tym bez sportu sie nudze... ja sie moge zamieni殮 grubsza?? stare hmmm.. znaj?c dziewczyny, ty masz etra cia?o.. stare a ile wa?ysz (podaj te? wzrost biggrin ) ?? po co?? obliczymy ci czy amsz zadwage czy niedowaga blaugh mam nadwage, nieduza ale mam... umiem obliczyc bmi jesli o to wam chodzi... ocenicie po zdjeciu jak je kiedys umieszcze na galerii sweatdrop teraz teraz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:10 pm
ne, bo nie wiem, jak je wrzycic na serwer xp jak na razie nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:11 pm
Miho_14 Vykk obliczymy ci czy amsz zadwage czy niedowaga blaugh mam nadwage, nieduza ale mam... umiem obliczyc bmi jesli o to wam chodzi... ocenicie po zdjeciu jak je kiedys umieszcze na galerii sweatdrop no to zamiesc ...jak nalwczesniej najlepiej teraz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:13 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:13 pm
Miho_14 ne, bo nie wiem, jak je wrzycic na serwer xp jak na razie nie wiem... wejdz an photobucket.com i tam zaloz konto potem wybierz rysunke ktory chcesz i skopuj ostatnia linijke pod rysunkiem i wklej ja tutaj razz proste
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|