|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:50 am
Labudziak Miho_14 raczej bedzie ciezka, bo chodzi o to ze mam noge w gipsie i jak na razie nie moge i nie bede mogla przez pewien czas: grac w siate; jesdzic konno; jezdzic na nartach ani lyzwach; nie wiem nawet czy bede mogla chodzic na basen ........ ale po zdj꣩u gipsu tak? gdy ci gips zdejma, to mo?esz robic co chcesz.. i w?asnie zalecany jest sport (tak jak p?ywanie), bo ba tej nodze, na kt masz gips, bꤺiesz musia?a mie?nie odbudowa曯quote] nom popieram jego slowa...rehabilitacja jest bardzo wazna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:51 am
Labudziak Miho_14 raczej bedzie ciezka, bo chodzi o to ze mam noge w gipsie i jak na razie nie moge i nie bede mogla przez pewien czas: grac w siate; jesdzic konno; jezdzic na nartach ani lyzwach; nie wiem nawet czy bede mogla chodzic na basen ........ ale po zdj꣩u gipsu tak? gdy ci gips zdejma, to mo?esz robic co chcesz.. i w?asnie zalecany jest sport (tak jak p?ywanie), bo ba tej nodze, na kt masz gips, bꤺiesz musia?a mie?nie odbudowa曯quote] ekhem... mam naderwane wiezadla i to nie bedzie takie proste... wlasnie w tym rzecz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:56 am
Miho_14 ekhem... mam naderwane wiezadla i to nie bedzie takie proste... wlasnie w tym rzecz. aha no to nie dokonca to takie latwe...ale powiem ci ze jezeli to nie jest sciaeegno achillesa to bedizesz zyla razz blaugh nie no zartuje...a jesli chodzi o te wiazadla to bedziesz musiala je stopniowo przywracac do normy a nie od razu bo to tak jakbys zaczynala chodzic nie przejdziesz od razu kilku kilometrow jesli nei utrzymasz sie na nogach...a chodzi mi o to ze bedziesz musiala rozgrzewac wszystkie miesnie przed wiekszym wysilkiem tak zeby nie naderwac sobie czewgos czy cos ale a zczasem powinnas wrocic do formy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:59 am
Vykk Miho_14 ekhem... mam naderwane wiezadla i to nie bedzie takie proste... wlasnie w tym rzecz. aha no to nie dokonca to takie latwe...ale powiem ci ze jezeli to nie jest sciaeegno achillesa to bedizesz zyla razz blaugh nie no zartuje...a jesli chodzi o te wiazadla to bedziesz musiala je stopniowo przywracac do normy a nie od razu bo to tak jakbys zaczynala chodzic nie przejdziesz od razu kilku kilometrow jesli nei utrzymasz sie na nogach...a chodzi mi o to ze bedziesz musiala rozgrzewac wszystkie miesnie przed wiekszym wysilkiem tak zeby nie naderwac sobie czewgos czy cos ale a zczasem powinnas wrocic do formy... ale one sie ponadrywalu przez ta cholerna rzepke......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:59 am
Miho_14 no... rzepka mi na lodowisku wyskoczyla....... myslalam ze jej sbie nie wbije... brrr..... to unikaj sportu xd Rada: ..hm.... chciabym miec takie probemy jak ty stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:00 pm
Labudziak Miho_14 no... rzepka mi na lodowisku wyskoczyla....... myslalam ze jej sbie nie wbije... brrr..... to unikaj sportu xd Rada: ..hm.... chciabym miec takie probemy jak ty stare prosze bardzo gonk chetnie sie zamienie... boziu... ja nie chce byc grubsz niz juz jestem crying mraa.. poza tym bez sportu sie nudze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 12:03 pm
Miho_14 Labudziak Miho_14 no... rzepka mi na lodowisku wyskoczyla....... myslalam ze jej sbie nie wbije... brrr..... to unikaj sportu xd Rada: ..hm.... chciabym miec takie probemy jak ty stare prosze bardzo gonk chetnie sie zamienie... boziu... ja nie chce byc grubsz niz juz jestem crying mraa.. poza tym bez sportu sie nudze... czemu kazda dziewczyna ma paniczna obesje na punkcie odchudzania??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|