Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6578 6579 6580 6581 6582 6583 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

eddh

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:21 am

Vykk
Miho_14
Lavagetas_heqetai
Prinee
Lavagetas_heqetai
Miho_14
[quote="Lavagetas_heqetai]bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP

ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych?
sadzac po nicku wiem ile masz lat i jesli szukałas wsrod r󷩥snikow to nie spodziewaj sie rewelacji- serio
masz racje wkacu faceci sa opoznieni o 2 lata wiec skoro ktos ma 14 lat powinien poszukac wsrod 16 latkow biggrin
nie o to chodzi słonko- facet zaczyna byc zdatny do uzytku miłosnego kiedy ma ok 19 lat- wiec wiecie co dalej robic wink
rzucac sie o sciane ?? xp
ja bym to ujal inaczej ...nie szukaj napalencow i pozerow...bo tacy nei wiedza co to za uczucie...pieknisiow mowiacych kocham cie na p[ierwszym spotkaniu tez chyba nie da sie nazwac zdolnymi do pojecia istoty tego uczucia...innymi slowy jak znajdziesz to bedziesz wiedizala ze to ten.... sweatdrop ...z reszta masz w tej chwili rocznikowo 15 lat... i co bys robila z takim chlopakiem??jak taki w twoim wieku bnedzie sei wstydzic za reke zlapac przy kumplach bo beda sie z niego smiac.... stare
no dlatego lepiej poszukac kogos starszego o rok lub dwa biggrin
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:22 am

hmmm... nie przeginamy z tymi cytatami ...???????

Xx_Emu-chan_xX

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:24 am

Miho_14
Prinee
Lavagetas_heqetai
Miho_14
Lavagetas_heqetai
Prinee
Lavagetas_heqetai
Miho_14
[quote="Lavagetas_heqetai]bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP

ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych?
sadzac po nicku wiem ile masz lat i jesli szukałas wsrod r󷩥snikow to nie spodziewaj sie rewelacji- serio
masz racje wkacu faceci sa opoznieni o 2 lata wiec skoro ktos ma 14 lat powinien poszukac wsrod 16 latkow biggrin
nie o to chodzi słonko- facet zaczyna byc zdatny do uzytku miłosnego kiedy ma ok 19 lat- wiec wiecie co dalej robic wink
rzucac sie o sciane ?? xp
nie-- poczekac- po co ci teraz facet- skup sie na sobie i tyle--teraz dziewczyny chca kogos miec bo to taka moda na salonach, a czy w tym jest prawdziwe uczucie to bym sie kłocil

ale ty jestes..... nie byles nigdy w naszym wiekuu crying
mysle ze byl w naszym wieku, ale nie byl dziewczyna xd bylem w waszym wieku-- i wlasnie wtedy nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby miec dziewczyne- zaczałem o tym myslec majac jakies 17 lat
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:25 am

Prinee
Vykk
ja bym to ujal inaczej ...nie szukaj napalencow i pozerow...bo tacy nei wiedza co to za uczucie...pieknisiow mowiacych kocham cie na p[ierwszym spotkaniu tez chyba nie da sie nazwac zdolnymi do pojecia istoty tego uczucia...innymi slowy jak znajdziesz to bedziesz wiedizala ze to ten.... sweatdrop ...z reszta masz w tej chwili rocznikowo 15 lat... i co bys robila z takim chlopakiem??jak taki w twoim wieku bnedzie sei wstydzic za reke zlapac przy kumplach bo beda sie z niego smiac.... stare

oki znajdziesz takiego starszego i co wtedy...wiesz to zalzy nie tylko od wieku ajki gfacet jest ale takze od dojrzalosci emocjonalnej i jak traktuje pewne sprawy bo moze miec nawet 20 lat a bedzie sie zachowywal jak gowniaz i wykorzystywal kazda naiwna...

Vykk

eddh

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:25 am

ja juz spadam smile

papa *przytula wszystkich po kolei* :*
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:27 am

Lavagetas_heqetai
bylem w waszym wieku-- i wlasnie wtedy nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby miec dziewczyne- zaczałem o tym myslec majac jakies 17 lat
nom ja chwile wczesniej bo pod koniec gimnazjum xp ale jak powieidzlem liczy sie dojrzalosc

Vykk

Xx_Emu-chan_xX

Vykk
Prinee
Vykk

oki znajdziesz takiego starszego i co wtedy...wiesz to zalzy nie tylko od wieku ajki gfacet jest ale takze od dojrzalosci emocjonalnej i jak traktuje pewne sprawy bo moze miec nawet 20 lat a bedzie sie zachowywal jak gowniaz i wykorzystywal kazda naiwna...
a teraz cytacik z "praw murphy'ego"^^: mlodym jest sie tylko jakis czas, niedojrzalym mozna zostac na zawsze blaugh

uwielbiam 'prawa murphy'ego' ucze sie ich na pamiec ^___^ tylko nigdy nie pamietam czyje to slowa sweatdrop

Prinee
ja juz spadam smile

papa

Vykk

Labudziak

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:30 am

sporo was tu xd
3??
sorka.. jestem troch nerwowy sad
ale mi przejdzie 3nodding
(chyba)
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:30 am

Prinee
ja juz spadam smile

papa

Xx_Emu-chan_xX

Xx_Emu-chan_xX

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:31 am

Labudziak
sporo was tu xd
3??
(chyba)

zaparz sobie meliski, albo luknij nervosolek ^^
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:33 am

Miho_14
Labudziak
sporo was tu xd
3??
(chyba)

zaparz sobie meliski, albo luknij nervosolek ^^

to nic nie pomorze,,,
ale cherbatke mietowa sobie teraz parze biggrin xd

Labudziak

Xx_Emu-chan_xX

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:36 am

jest jeszcze drugi powod dla ktorego mam doola xp
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:38 am

[ Message temporarily off-line ]

Labudziak

Xx_Emu-chan_xX

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:39 am

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6578 6579 6580 6581 6582 6583 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games