|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:35 am
Ozzwald Kukus Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw to się zgłoś ^^ biggrin 3nodding po moim trupie wink dobra ^^ BeeWolf A moze i być snienta .. jestesmy z bractwa Sniacego ! grałeś w gothica? biggrin on dopiero się naumiał grać w bierki ostanio 3 dni non stop siedzieliśmy zamiast strone robić blaugh ja w gothicka grałem wczesniej ...a ostatnio ozzwalda wciagałem ! 3 dni ..! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:37 am
Kukus ja się muszę nauczyć w szachy machać zasady już znam... ale nawet z Wiewiujem przejebałem jak mi gobana przyślą to cie naucze grac w GO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Ozzwald Kukus Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw to się zgłoś ^^ biggrin 3nodding po moim trupie wink dobra ^^ BeeWolf A moze i być snienta .. jestesmy z bractwa Sniacego ! grałeś w gothica? biggrin on dopiero się naumiał grać w bierki ostanio 3 dni non stop siedzieliśmy zamiast strone robić blaugh ja w gothicka grałem wczesniej ...a ostatnio ozzwalda wciagałem ! 3 dni ..! xp no brawo 3nodding a w jedynkę czy dwójkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus ja się muszę nauczyć w szachy machać zasady już znam... ale nawet z Wiewiujem przejebałem jak mi gobana przyślą to cie naucze grac w GO ja chce w szachy... bo jestem w tym równie kiepski jak Dest w podrywaniu panienek tak wiem... to jest stan krytyczny... ale tak jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:40 am
Kukus Ozzwald Kukus ja się muszę nauczyć w szachy machać zasady już znam... ale nawet z Wiewiujem przejebałem jak mi gobana przyślą to cie naucze grac w GO ja chce w szachy... bo jestem w tym równie kiepski jak Dest w podrywaniu panienek w szachy już dawno nie grałem... wiem to co ty... czyli znam tylko zasady
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:40 am
Setsuna Dragonclaw ja w gothicka grałem wczesniej ...a ostatnio ozzwalda wciagałem ! 3 dni ..! xp no brawo 3nodding a w jedynkę czy dwójkę? 1 - neczke ! biggrin Kukus nie łąm sie .. ja ni3 umiem grać w Szermierke ... Korespondencyjną .. nie łam sie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:42 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus ja się muszę nauczyć w szachy machać zasady już znam... ale nawet z Wiewiujem przejebałem jak mi gobana przyślą to cie naucze grac w GO ja chce w szachy... bo jestem w tym równie kiepski jak Dest w podrywaniu panienek w szachy już dawno nie grałem... wiem to co ty... czyli znam tylko zasady Szachy nie są takie trudne, trzeba tylko nauczyc się przewidywac ruchy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:43 am
Sei chan Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus ja się muszę nauczyć w szachy machać zasady już znam... ale nawet z Wiewiujem przejebałem jak mi gobana przyślą to cie naucze grac w GO ja chce w szachy... bo jestem w tym równie kiepski jak Dest w podrywaniu panienek w szachy już dawno nie grałem... wiem to co ty... czyli znam tylko zasady Szachy nie są takie trudne, trzeba tylko nauczyc się przewidywac ruchy. ahaha .. nie sa trudne .. zagraj z koms dobrym to sie nawet nie zdrzysz ruszyć a przegrasz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:43 am
znoow sobie przypomniałem, że miałem iść spać... więc spadam... bede jak wstanę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:44 am
BeeWolf ahaha .. nie sa trudne .. zagraj z koms dobrym to sie nawet nie zdrzysz ruszyć a przegrasz wink najszybciej można przegrać w 3 ruchach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:44 am
Kukus znoow sobie przypomniałem, że miałem iść spać... więc spadam... bede jak wstanę papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:45 am
Kukus znoow sobie przypomniałem, że miałem iść spać... więc spadam... bede jak wstanę a ja dopiero kończe jeść śniadanie... i to jeszcze nie powud by opuścić gaie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:45 am
Kukus znoow sobie przypomniałem, że miałem iść spać... więc spadam... bede jak wstanę dobranoc xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:46 am
Ja spadam, jak zwykle anime na RTL2 oglądać, będe po 16.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:46 am
Kukus znoow sobie przypomniałem, że miałem iść spać... więc spadam... bede jak wstanę Sajonara sioorro kukuso .. el abllo ... .. Dobra nasrazie ! - pamietaj ze nie ma juz z toba swistaka ! spij spokojnie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|