Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6577 6578 6579 6580 6581 6582 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:07 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:08 am

Miho_14
[quote="Lavagetas_heqetai]bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP

ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych?nie tylko TY biggrin

eddh

eddh

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:09 am

Lavagetas_heqetai
Miho_14

ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych?
sadzac po nicku wiem ile masz lat i jesli szukałas wsrod r󷩥snikow to nie spodziewaj sie rewelacji- seriomasz racje wkacu faceci sa opoznieni o 2 lata wiec skoro ktos ma 14 lat powinien poszukac wsrod 16 latkow biggrin
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:09 am

Lavagetas_heqetai
Miho_14

ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych?
sadzac po nicku wiem ile masz lat i jesli szukałas wsrod r󷩥snikow to nie spodziewaj sie rewelacji- seriowiem, faceci w moim wieku zachowuja sie jak psychole i wydaje im sie ze to smieszne...

Xx_Emu-chan_xX

Toolek

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:11 am

SZPADAM biggrin
apapapapappapaa!
Przedchwila sciagnelo mi sie Neko No Onegashi czy jakos tak biggrin
MIAU!!!
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:12 am

Prinee
Lavagetas_heqetai
Miho_14

sadzac po nicku wiem ile masz lat i jesli szukałas wsrod r󷩥snikow to nie spodziewaj sie rewelacji- serio
masz racje wkacu faceci sa opoznieni o 2 lata wiec skoro ktos ma 14 lat powinien poszukac wsrod 16 latkow biggrin
zacznijmy od tego ze prawie wszyscy z mojego miasta sa cpajacymi dresami gonk chyba sie stad wyprowadze, jak wygram w totka...

Xx_Emu-chan_xX

eddh

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:13 am

Toolek
SZPADAM biggrin
apapapapappapaa!
Przedchwila sciagnelo mi sie Neko No Onegashi czy jakos tak biggrin
MIAU!!!
papa :*
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:13 am

Prinee
Lavagetas_heqetai
Miho_14

sadzac po nicku wiem ile masz lat i jesli szukałas wsrod r󷩥snikow to nie spodziewaj sie rewelacji- serio
masz racje wkacu faceci sa opoznieni o 2 lata wiec skoro ktos ma 14 lat powinien poszukac wsrod 16 latkow biggrin nie o to chodzi słonko- facet zaczyna byc zdatny do uzytku miłosnego kiedy ma ok 19 lat- wiec wiecie co dalej robic wink

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Xx_Emu-chan_xX

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:14 am

Lavagetas_heqetai
Prinee
Lavagetas_heqetai
Miho_14

masz racje wkacu faceci sa opoznieni o 2 lata wiec skoro ktos ma 14 lat powinien poszukac wsrod 16 latkow biggrin
nie o to chodzi słonko- facet zaczyna byc zdatny do uzytku miłosnego kiedy ma ok 19 lat- wiec wiecie co dalej robic wink rzucac sie o sciane ?? xp
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:16 am

Miho_14
Lavagetas_heqetai
Prinee
Lavagetas_heqetai
Miho_14

nie o to chodzi słonko- facet zaczyna byc zdatny do uzytku miłosnego kiedy ma ok 19 lat- wiec wiecie co dalej robic wink
rzucac sie o sciane ?? xp nie-- poczekac- po co ci teraz facet- skup sie na sobie i tyle--teraz dziewczyny chca kogos miec bo to taka moda na salonach, a czy w tym jest prawdziwe uczucie to bym sie kłocil

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

eddh

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:17 am

Lavagetas_heqetai
Miho_14
Lavagetas_heqetai
Prinee
Lavagetas_heqetai
Miho_14

nie o to chodzi słonko- facet zaczyna byc zdatny do uzytku miłosnego kiedy ma ok 19 lat- wiec wiecie co dalej robic wink
rzucac sie o sciane ?? xp
nie-- poczekac- po co ci teraz facet- skup sie na sobie i tyle--teraz dziewczyny chca kogos miec bo to taka moda na salonach, a czy w tym jest prawdziwe uczucie to bym sie kłocil
ale ty jestes..... nie byles nigdy w naszym wiekuu crying
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:19 am

Lavagetas_heqetai
Miho_14
Lavagetas_heqetai
Prinee
Lavagetas_heqetai
Miho_14

nie-- poczekac- po co ci teraz facet- skup sie na sobie i tyle--teraz dziewczyny chca kogos miec bo to taka moda na salonach, a czy w tym jest prawdziwe uczucie to bym sie kłocilhmm... wiesz mi ze nie zaczelabym o tym myslec gdybym nie byla przykuta do... do.... do podlogi, przez gips... ^___^

Xx_Emu-chan_xX

Vykk

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:19 am

Miho_14
Lavagetas_heqetai
Prinee
Lavagetas_heqetai
Miho_14

rzucac sie o sciane ?? xp ja bym to ujal inaczej ...nie szukaj napalencow i pozerow...bo tacy nei wiedza co to za uczucie...pieknisiow mowiacych kocham cie na p[ierwszym spotkaniu tez chyba nie da sie nazwac zdolnymi do pojecia istoty tego uczucia...innymi slowy jak znajdziesz to bedziesz wiedizala ze to ten.... sweatdrop ...z reszta masz w tej chwili rocznikowo 15 lat... i co bys robila z takim chlopakiem??jak taki w twoim wieku bnedzie sei wstydzic za reke zlapac przy kumplach bo beda sie z niego smiac.... stare
PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:20 am

Prinee
Lavagetas_heqetai
Miho_14
Lavagetas_heqetai
Prinee
Lavagetas_heqetai
Miho_14

nie-- poczekac- po co ci teraz facet- skup sie na sobie i tyle--teraz dziewczyny chca kogos miec bo to taka moda na salonach, a czy w tym jest prawdziwe uczucie to bym sie kłocil

ale ty jestes..... nie byles nigdy w naszym wiekuu crying mysle ze byl w naszym wieku, ale nie byl dziewczyna xd

Xx_Emu-chan_xX

Vykk

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 11:21 am

Prinee

ale ty jestes..... nie byles nigdy w naszym wiekuu crying
naszym wieku??znaczy waszym...chyba jednak byl...i chyba nie tylko on...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6577 6578 6579 6580 6581 6582 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games