|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:08 am
Miho_14 [quote="Lavagetas_heqetai]bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych?nie tylko TY biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:09 am
Lavagetas_heqetai Miho_14 [quote="Lavagetas_heqetai]bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych? sadzac po nicku wiem ile masz lat i jesli szukałas wsrod rsnikow to nie spodziewaj sie rewelacji- seriomasz racje wkacu faceci sa opoznieni o 2 lata wiec skoro ktos ma 14 lat powinien poszukac wsrod 16 latkow biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:09 am
Lavagetas_heqetai Miho_14 [quote="Lavagetas_heqetai]bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych? sadzac po nicku wiem ile masz lat i jesli szukałas wsrod rsnikow to nie spodziewaj sie rewelacji- seriowiem, faceci w moim wieku zachowuja sie jak psychole i wydaje im sie ze to smieszne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:11 am
SZPADAM biggrin apapapapappapaa! Przedchwila sciagnelo mi sie Neko No Onegashi czy jakos tak biggrin MIAU!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:12 am
Prinee Lavagetas_heqetai Miho_14 [quote="Lavagetas_heqetai]bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych? sadzac po nicku wiem ile masz lat i jesli szukałas wsrod rsnikow to nie spodziewaj sie rewelacji- serio masz racje wkacu faceci sa opoznieni o 2 lata wiec skoro ktos ma 14 lat powinien poszukac wsrod 16 latkow biggrin zacznijmy od tego ze prawie wszyscy z mojego miasta sa cpajacymi dresami gonk chyba sie stad wyprowadze, jak wygram w totka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:13 am
Toolek SZPADAM biggrin apapapapappapaa! Przedchwila sciagnelo mi sie Neko No Onegashi czy jakos tak biggrin MIAU!!! papa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:13 am
Prinee Lavagetas_heqetai Miho_14 [quote="Lavagetas_heqetai]bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych? sadzac po nicku wiem ile masz lat i jesli szukałas wsrod rsnikow to nie spodziewaj sie rewelacji- serio masz racje wkacu faceci sa opoznieni o 2 lata wiec skoro ktos ma 14 lat powinien poszukac wsrod 16 latkow biggrin nie o to chodzi słonko- facet zaczyna byc zdatny do uzytku miłosnego kiedy ma ok 19 lat- wiec wiecie co dalej robic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:14 am
Lavagetas_heqetai Prinee Lavagetas_heqetai Miho_14 [quote="Lavagetas_heqetai]bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych? sadzac po nicku wiem ile masz lat i jesli szukałas wsrod rsnikow to nie spodziewaj sie rewelacji- serio masz racje wkacu faceci sa opoznieni o 2 lata wiec skoro ktos ma 14 lat powinien poszukac wsrod 16 latkow biggrin nie o to chodzi słonko- facet zaczyna byc zdatny do uzytku miłosnego kiedy ma ok 19 lat- wiec wiecie co dalej robic wink rzucac sie o sciane ?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:16 am
Miho_14 Lavagetas_heqetai Prinee Lavagetas_heqetai Miho_14 [quote="Lavagetas_heqetai]bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych? sadzac po nicku wiem ile masz lat i jesli szukałas wsrod rsnikow to nie spodziewaj sie rewelacji- serio masz racje wkacu faceci sa opoznieni o 2 lata wiec skoro ktos ma 14 lat powinien poszukac wsrod 16 latkow biggrin nie o to chodzi słonko- facet zaczyna byc zdatny do uzytku miłosnego kiedy ma ok 19 lat- wiec wiecie co dalej robic wink rzucac sie o sciane ?? xp nie-- poczekac- po co ci teraz facet- skup sie na sobie i tyle--teraz dziewczyny chca kogos miec bo to taka moda na salonach, a czy w tym jest prawdziwe uczucie to bym sie kłocil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:17 am
Lavagetas_heqetai Miho_14 Lavagetas_heqetai Prinee Lavagetas_heqetai Miho_14 [quote="Lavagetas_heqetai]bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych? sadzac po nicku wiem ile masz lat i jesli szukałas wsrod rsnikow to nie spodziewaj sie rewelacji- serio masz racje wkacu faceci sa opoznieni o 2 lata wiec skoro ktos ma 14 lat powinien poszukac wsrod 16 latkow biggrin nie o to chodzi słonko- facet zaczyna byc zdatny do uzytku miłosnego kiedy ma ok 19 lat- wiec wiecie co dalej robic wink rzucac sie o sciane ?? xp nie-- poczekac- po co ci teraz facet- skup sie na sobie i tyle--teraz dziewczyny chca kogos miec bo to taka moda na salonach, a czy w tym jest prawdziwe uczucie to bym sie kłocil ale ty jestes..... nie byles nigdy w naszym wiekuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:19 am
Lavagetas_heqetai Miho_14 Lavagetas_heqetai Prinee Lavagetas_heqetai Miho_14 [quote="Lavagetas_heqetai]bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych? sadzac po nicku wiem ile masz lat i jesli szukałas wsrod rsnikow to nie spodziewaj sie rewelacji- serio masz racje wkacu faceci sa opoznieni o 2 lata wiec skoro ktos ma 14 lat powinien poszukac wsrod 16 latkow biggrin nie o to chodzi słonko- facet zaczyna byc zdatny do uzytku miłosnego kiedy ma ok 19 lat- wiec wiecie co dalej robic wink rzucac sie o sciane ?? xp nie-- poczekac- po co ci teraz facet- skup sie na sobie i tyle--teraz dziewczyny chca kogos miec bo to taka moda na salonach, a czy w tym jest prawdziwe uczucie to bym sie kłocilhmm... wiesz mi ze nie zaczelabym o tym myslec gdybym nie byla przykuta do... do.... do podlogi, przez gips... ^___^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:19 am
Miho_14 Lavagetas_heqetai Prinee Lavagetas_heqetai Miho_14 [quote="Lavagetas_heqetai]bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych? sadzac po nicku wiem ile masz lat i jesli szukałas wsrod rsnikow to nie spodziewaj sie rewelacji- serio masz racje wkacu faceci sa opoznieni o 2 lata wiec skoro ktos ma 14 lat powinien poszukac wsrod 16 latkow biggrin nie o to chodzi słonko- facet zaczyna byc zdatny do uzytku miłosnego kiedy ma ok 19 lat- wiec wiecie co dalej robic wink rzucac sie o sciane ?? xp ja bym to ujal inaczej ...nie szukaj napalencow i pozerow...bo tacy nei wiedza co to za uczucie...pieknisiow mowiacych kocham cie na p[ierwszym spotkaniu tez chyba nie da sie nazwac zdolnymi do pojecia istoty tego uczucia...innymi slowy jak znajdziesz to bedziesz wiedizala ze to ten.... sweatdrop ...z reszta masz w tej chwili rocznikowo 15 lat... i co bys robila z takim chlopakiem??jak taki w twoim wieku bnedzie sei wstydzic za reke zlapac przy kumplach bo beda sie z niego smiac.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:20 am
Prinee Lavagetas_heqetai Miho_14 Lavagetas_heqetai Prinee Lavagetas_heqetai Miho_14 [quote="Lavagetas_heqetai]bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych? sadzac po nicku wiem ile masz lat i jesli szukałas wsrod rsnikow to nie spodziewaj sie rewelacji- serio masz racje wkacu faceci sa opoznieni o 2 lata wiec skoro ktos ma 14 lat powinien poszukac wsrod 16 latkow biggrin nie o to chodzi słonko- facet zaczyna byc zdatny do uzytku miłosnego kiedy ma ok 19 lat- wiec wiecie co dalej robic wink rzucac sie o sciane ?? xp nie-- poczekac- po co ci teraz facet- skup sie na sobie i tyle--teraz dziewczyny chca kogos miec bo to taka moda na salonach, a czy w tym jest prawdziwe uczucie to bym sie kłocil ale ty jestes..... nie byles nigdy w naszym wiekuu crying mysle ze byl w naszym wieku, ale nie byl dziewczyna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:21 am
Prinee ale ty jestes..... nie byles nigdy w naszym wiekuu crying naszym wieku??znaczy waszym...chyba jednak byl...i chyba nie tylko on...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|