|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:57 am
Gadaliscie na jakis temat wink ?
PS Fajna mam signaturke ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:57 am
Lavagetas_heqetai Miho_14 Lavagetas_heqetai co wy tak na tych facetow psioczycie, ja jestem facet a fajny jestem xd bo sprawiaja ze od 2 dni mam dola??? sweatdrop bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP no co ty nie powiesz....? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:59 am
Toolek Gadaliscie na jakis temat wink ? PS Fajna mam signaturke ? chodzi ci o nakie day? czy o to sexi costam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:59 am
Prinee Lavagetas_heqetai Miho_14 Lavagetas_heqetai co wy tak na tych facetow psioczycie, ja jestem facet a fajny jestem xd bo sprawiaja ze od 2 dni mam dola??? sweatdrop bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP no co ty nie powiesz....? biggrin no co :p sie trzeba zastanowic z kim sie obcuje a nie zakochiwac po 10 min blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:00 am
Lavagetas_heqetai Prinee Lavagetas_heqetai Miho_14 Lavagetas_heqetai co wy tak na tych facetow psioczycie, ja jestem facet a fajny jestem xd bo sprawiaja ze od 2 dni mam dola??? sweatdrop bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP no co ty nie powiesz....? biggrin no co :p sie trzeba zastanowic z kim sie obcuje a nie zakochiwac po 10 min blaugh no .....takie sa baby ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Toolek Gadaliscie na jakis temat wink ? PS Fajna mam signaturke ? chodzi ci o nakie day? czy o to sexi costam? Nakie day!!! Sam robilem blaugh Naruto to chyba nie czytasz wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Miho_14 Lavagetas_heqetai co wy tak na tych facetow psioczycie, ja jestem facet a fajny jestem xd bo sprawiaja ze od 2 dni mam dola??? sweatdrop bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP gonk nie zgadles...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek Prinee Toolek Gadaliscie na jakis temat wink ? PS Fajna mam signaturke ? chodzi ci o nakie day? czy o to sexi costam? Nakie day!!! Sam robilem blaugh Naruto to chyba nie czytasz wink ? nie czytam.... biggrin nakie day jest fajna biggrin jakiego programu uzywales? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:03 am
Prinee Lavagetas_heqetai Prinee Lavagetas_heqetai Miho_14 Lavagetas_heqetai co wy tak na tych facetow psioczycie, ja jestem facet a fajny jestem xd bo sprawiaja ze od 2 dni mam dola??? sweatdrop bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP no co ty nie powiesz....? biggrin no co :p sie trzeba zastanowic z kim sie obcuje a nie zakochiwac po 10 min blaugh no .....takie sa baby ^^ blaugh no wlasnie a dla faceta radoscia jest kiedy moze zdobyc kobiete a nie kiedy rzuca sie mu na szyje od razu- wtedy robi sie monotonnie-- jeszcze zrozumiecie :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:03 am
Toolek Naruto to chyba nie czytasz wink ? ja czytam ^___^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:05 am
Prinee Toolek Prinee Toolek Gadaliscie na jakis temat wink ? PS Fajna mam signaturke ? chodzi ci o nakie day? czy o to sexi costam? Nakie day!!! Sam robilem blaugh Naruto to chyba nie czytasz wink ? nie czytam.... biggrin nakie day jest fajna biggrin jakiego programu uzywales? smile Advanced GIF animator :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Lavagetas_heqetai Miho_14 Lavagetas_heqetai co wy tak na tych facetow psioczycie, ja jestem facet a fajny jestem xd bo sprawiaja ze od 2 dni mam dola??? sweatdrop bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP gonk nie zgadles... a o co chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[quote="Lavagetas_heqetai]bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP ekhm... ja nie trafiam na prawie zadnych... zadnych fajnych... zadnych... normalnych?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|