|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:45 am
Vykk witam wszytkich....widze ze chociaz tu ktos jest...mam pytanie...moze nei na mioejscu ale kto jest dobry z niemca i bedzie tak dobroduszny ze za arsc goajowych monet pomoze mi rozwiazac sprawdzian z e niemca ktorego poprawe mam jutro........ crying sweatdrop ...pomocy?? stare ja nie umiem, ucze sie niemieckiego dopiero 1 rok ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:47 am
Prinee Miho_14 no patrz... odpowiadam mu grzecznie na pytanie a ten mi zarzuca ze wybrzydzam... tacy sa wlasnie faceci............ hehe biggrin z nimi zle ale bez nich jeszcze gorzej ^^ (jak to sie mowi..... biggrin ) masz racje... nawet jak robia z ciebie kroliczka doswiadczalnego... tak jak ze mnie na chatterboxie niedawno... *kuli sie w foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:48 am
Miho_14 Prinee Miho_14 no patrz... odpowiadam mu grzecznie na pytanie a ten mi zarzuca ze wybrzydzam... tacy sa wlasnie faceci............ hehe biggrin z nimi zle ale bez nich jeszcze gorzej ^^ (jak to sie mowi..... biggrin ) masz racje... nawet jak robia z ciebie kroliczka doswiadczalnego... tak jak ze mnie na chatterboxie niedawno... *kuli sie w foteliku* tzn. ? smile ----- czy wam tez nie dziala gg ?:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:50 am
Prinee Miho_14 Prinee Miho_14 no patrz... odpowiadam mu grzecznie na pytanie a ten mi zarzuca ze wybrzydzam... tacy sa wlasnie faceci............ hehe biggrin z nimi zle ale bez nich jeszcze gorzej ^^ (jak to sie mowi..... biggrin ) masz racje... nawet jak robia z ciebie kroliczka doswiadczalnego... tak jak ze mnie na chatterboxie niedawno... *kuli sie w foteliku* tzn. ? smile ----- czy wam tez nie dziala gg ?:/ mi dziala... co chwila mnie wywala ale dziala jako tako... tzn... zobacz sobie ... stronka ok. 1045 chyba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:50 am
Prinee Miho_14 Prinee Miho_14 no patrz... odpowiadam mu grzecznie na pytanie a ten mi zarzuca ze wybrzydzam... tacy sa wlasnie faceci............ hehe biggrin z nimi zle ale bez nich jeszcze gorzej ^^ (jak to sie mowi..... biggrin ) masz racje... nawet jak robia z ciebie kroliczka doswiadczalnego... tak jak ze mnie na chatterboxie niedawno... *kuli sie w foteliku* tzn. ? smile ----- czy wam tez nie dziala gg ?:/ mi dziala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:51 am
zaraz cos rozwale jak mi sie gg nie wlonczy stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:52 am
co wy tak na tych facetow psioczycie, ja jestem facet a fajny jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wittam wszystkich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wilkomen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:53 am
Lavagetas_heqetai co wy tak na tych facetow psioczycie, ja jestem facet a fajny jestem xd widocznie jestes wyjatkiem ^^ tak pozatym to fajnie skromny jestes biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:53 am
Toolek Wilkomen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:54 am
Prinee Lavagetas_heqetai co wy tak na tych facetow psioczycie, ja jestem facet a fajny jestem xd widocznie jestes wyjatkiem ^^ tak pozatym to fajnie skromny jestes biggrin no przeciez sie zgrywam tez jestem be blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:55 am
Lavagetas_heqetai co wy tak na tych facetow psioczycie, ja jestem facet a fajny jestem xd bo sprawiaja ze od 2 dni mam dola??? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:57 am
Miho_14 Lavagetas_heqetai co wy tak na tych facetow psioczycie, ja jestem facet a fajny jestem xd bo sprawiaja ze od 2 dni mam dola??? sweatdrop bo trafiasz na nieodpowiednich ;cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|