|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:15 am
Point.Zer0 Nawet powitania juz nie uswiadcze.. no nic , lece w takim razie... wybacz, za duzoo postow!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:17 am
Witam...
Co sadzicie o zalorzeniu "EGOPS- Elite Gaia Online Polish Squad" (Nazwe można zmienic :XP: ) Chodzi mi o "Military Guild" tyle ze w mniejszym wydaniu. Jak mialo by to dzialac? Zakladamy Specjalny topic (jesli gildia bedzie miala status prywatny to w guild forum) Tam Opis Fortu, jednostek etc. I wyzywam gildie inna na "pojedynek" walczymy i... JUŻ xd Co wy na to ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:17 am
do zobaczyska
Caluje Prinee w usta, po czym wyskakuje przez okno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:18 am
ohhh... kutwa... gdyby sie babka od gegry nie pomylila to jutro juz bym nie miala gipsu, a tak to dopiero w piatek mi zdejma crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:19 am
Wodzu do zobaczyska Caluje Prinee w usta, po czym wyskakuje przez okno papatki 3nodding toolek-ja na to nic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:20 am
Toolek Witam... Co sadzicie o zalorzeniu "EGOPS- Elite Gaia Online Polish Squad" (Nazwe można zmienic :XP: ) Chodzi mi o "Military Guild" tyle ze w mniejszym wydaniu. Jak mialo by to dzialac? Zakladamy Specjalny topic (jesli gildia bedzie miala status prywatny to w guild forum) Tam Opis Fortu, jednostek etc. I wyzywam gildie inna na "pojedynek" walczymy i... JUŻ xd Co wy na to ??? mi to obojetne ^^ jestem przeciw przemocy nawet na necie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:21 am
Wodzu do zobaczyska Caluje Prinee w usta, po czym wyskakuje przez okno paps
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:23 am
Wam to chyba wszystko obojetne co sweatdrop smile No nic zaloze exclaim Najwyzej Omega albo inny admin skasuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:25 am
Toolek Wam to chyba wszystko obojetne co sweatdrop smile No nic zaloze exclaim Najwyzej Omega albo inny admin skasuje xd blaugh noo.... najwyzej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|