|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:10 am
Delein Lavagetas_heqetai coz no nic nie poradze- jestem po prostu brzydal i niedobry łobuz XD Z tym pierwszym to się nie zgadzam, a to drugie jest w pozytywnym tego słowa znaczeniu *^^* *całuje* znow sciemniasz mala:p no ale jesli z lobuzem sie zgadzasz to bede :cD Biseksualni? hmm XD (zart)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:11 am
prawda czy nie, ja preferuje czarne poduszki plci meskiej =^^= xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:13 am
Ibris prawda czy nie, ja preferuje czarne poduszki plci meskiej =^^= xd hmmmmmmmm ja kciusie ok 190 czarne poldlogie wlosy...troche roztrzepani..inteligenttni i tak w nieskonczonpsc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:14 am
Ibris podobno 90% z nasz to bisexualisci i sami o tym nie wiemy ^^' to tak btw. eee....aaa.... eek esh.... krotko siedzialam no ba.,... XP ide sie uczyc i porysowac troche XP papa wam biggrin do zooobaczonkaaa za 2-3 tygodnie xd xd xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:14 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai coz no nic nie poradze- jestem po prostu brzydal i niedobry łobuz XD Z tym pierwszym to się nie zgadzam, a to drugie jest w pozytywnym tego słowa znaczeniu *^^* *całuje* znow sciemniasz mala:p no ale jesli z lobuzem sie zgadzasz to bede :cD Biseksualni? hmm XD (zart)to bądź moim łobuzkiem *czochra włosy* :3 ty mi tutaj nie tutaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:18 am
Miss_Karina Ibris podobno 90% z nasz to bisexualisci i sami o tym nie wiemy ^^' to tak btw. eee....aaa.... eek esh.... krotko siedzialam no ba.,... XP ide sie uczyc i porysowac troche XP papa wam biggrin do zooobaczonkaaa za 2-3 tygodnie xd xd xd wink papathus milego "wypoczynku" [sic!]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:19 am
Ibris prawda czy nie, ja preferuje czarne poduszki plci meskiej =^^= xd mam pomysl niech oni sie tu mizgola a my na kissy idziemy?? ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:20 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai coz no nic nie poradze- jestem po prostu brzydal i niedobry łobuz XD Z tym pierwszym to się nie zgadzam, a to drugie jest w pozytywnym tego słowa znaczeniu *^^* *całuje* znow sciemniasz mala:p no ale jesli z lobuzem sie zgadzasz to bede :cD Biseksualni? hmm XD (zart)to bądź moim łobuzkiem *czochra włosy* :3 ty mi tutaj nie tutaj blaugh no twoim twoim, pozatym jestem niesmiały XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:24 am
Lavagetas_heqetai no twoim twoim, pozatym jestem niesmiały XD Nieśmiały? W którym miejscu? blaugh *objęła go i pocałowała*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:28 am
Delein Lavagetas_heqetai no twoim twoim, pozatym jestem niesmiały XD Nieśmiały? W którym miejscu? blaugh *objęła go i pocałowała* no ee...a co ty taka ciekawska XD no bywam no co :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:36 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no twoim twoim, pozatym jestem niesmiały XD Nieśmiały? W którym miejscu? blaugh *objęła go i pocałowała* no ee...a co ty taka ciekawska XD no bywam no co :p No dobra, tutaj się nie będę kłócić razz tu nie ma żyrandola XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:43 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no twoim twoim, pozatym jestem niesmiały XD Nieśmiały? W którym miejscu? blaugh *objęła go i pocałowała* no ee...a co ty taka ciekawska XD no bywam no co :p No dobra, tutaj się nie będę kłócić razz tu nie ma żyrandola XD no to znajde cos innego, nie bój nic malutka, drowy mają łeba XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:44 am
Lavagetas_heqetai no to znajde cos innego, nie bój nic malutka, drowy mają łeba XD Szczególnie jeżeli chodzi o narzędzia tortur blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:47 am
Delein Lavagetas_heqetai no to znajde cos innego, nie bój nic malutka, drowy mają łeba XD Szczególnie jeżeli chodzi o narzędzia tortur blaugh niah niah xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:49 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no to znajde cos innego, nie bój nic malutka, drowy mają łeba XD Szczególnie jeżeli chodzi o narzędzia tortur blaugh niah niah xd eek ja kolegi nie poznaję *chowa się pod stolem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|