|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:48 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Ibris papa ^^ i znow ucichlo ;P Nie, nie może ucichnąć!!!! *podbiega do sprzętu grającego i włącza COKOLWIEK* >podłacza wzmachol wlasnej roboty i 60W głosniki> dom trzeszczy w posadach przy rytmach....Turnaua> XD Yeah! party ! XD A właśnie, on będzie jakoś nieługo w liwicach grac...masz kolejny powód żeby pryjechać ^^ on nawet w stargardzie gral sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:48 am
Lavagetas_heqetai :c( ja sie nad tym powaznie zastanawiam :cD no coz, spodziewaj sie mnie jakos *^^* Tylko uprzedź żebym doprowadziła do ładu siebie i pokój razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:54 am
Delein Lavagetas_heqetai :c( ja sie nad tym powaznie zastanawiam :cD no coz, spodziewaj sie mnie jakos *^^* Tylko uprzedź żebym doprowadziła do ładu siebie i pokój razz zaskocze cie w neglizu a potem pomoge sprzatac :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:57 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai :c( ja sie nad tym powaznie zastanawiam :cD no coz, spodziewaj sie mnie jakos *^^* Tylko uprzedź żebym doprowadziła do ładu siebie i pokój razz zaskocze cie w neglizu a potem pomoge sprzatac :cD *dławi się kolacją* no i teraz to już będę musiała nwert w ubraniu się kąpać XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:58 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai :c( ja sie nad tym powaznie zastanawiam :cD no coz, spodziewaj sie mnie jakos *^^* Tylko uprzedź żebym doprowadziła do ładu siebie i pokój razz zaskocze cie w neglizu a potem pomoge sprzatac :cD *dławi się kolacją* no i teraz to już będę musiała nwert w ubraniu się kąpać XD ale ubranie sie przylepi do ciala i beda ksztalty ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:59 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai :c( ja sie nad tym powaznie zastanawiam :cD no coz, spodziewaj sie mnie jakos *^^* Tylko uprzedź żebym doprowadziła do ładu siebie i pokój razz zaskocze cie w neglizu a potem pomoge sprzatac :cD *dławi się kolacją* no i teraz to już będę musiała nwert w ubraniu się kąpać XD francuska pokojowka wersja meska hardcore?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:01 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai :c( ja sie nad tym powaznie zastanawiam :cD no coz, spodziewaj sie mnie jakos *^^* Tylko uprzedź żebym doprowadziła do ładu siebie i pokój razz zaskocze cie w neglizu a potem pomoge sprzatac :cD *dławi się kolacją* no i teraz to już będę musiała nwert w ubraniu się kąpać XD coz no nic nie poradze- jestem po prostu brzydal i niedobry łobuz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:02 am
Ibris ale ubranie sie przylepi do ciala i beda ksztalty ;P Quote: francuska pokojowka wersja meska hardcore?? Aj wy zboczuchy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:04 am
Delein Ibris ale ubranie sie przylepi do ciala i beda ksztalty ;P Quote: francuska pokojowka wersja meska hardcore?? Aj wy zboczuchy XD za to nas kochaja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:05 am
Delein Ibris ale ubranie sie przylepi do ciala i beda ksztalty ;P Quote: francuska pokojowka wersja meska hardcore?? Aj wy zboczuchy XD hehe nimfomania jest w kazdym z nas xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:07 am
Lavagetas_heqetai coz no nic nie poradze- jestem po prostu brzydal i niedobry łobuz XD Z tym pierwszym to się nie zgadzam, a to drugie jest w pozytywnym tego słowa znaczeniu *^^* *całuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:07 am
Baliaur Delein Ibris ale ubranie sie przylepi do ciala i beda ksztalty ;P Quote: francuska pokojowka wersja meska hardcore?? Aj wy zboczuchy XD hehe nimfomania jest w kazdym z nas xp xd hmm xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:08 am
podobno 90% z nasz to bisexualisci i sami o tym nie wiemy ^^' to tak btw.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:08 am
Ibris Delein Ibris ale ubranie sie przylepi do ciala i beda ksztalty ;P Quote: francuska pokojowka wersja meska hardcore?? Aj wy zboczuchy XD za to nas kochaja biggrin jeah heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:09 am
Ibris podobno 90% z nasz to bisexualisci i sami o tym nie wiemy ^^' to tak btw. No ba mrrau XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|