|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:14 am
Czarny *stuck puck!* Jak tam leci? Coś ostatnio gildia po macoszemu traktowana... sweatdrop heyka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:15 am
Czarny Point.Zer0 Czarny *stuck puck!* Jak tam leci? Coś ostatnio gildia po macoszemu traktowana... sweatdrop no , na kissach jakby wygodniej , tematy mniej posegregowane xd sweatdrop Jeszcze tam siedzą? Myślałem, że kissy się skończyły z nowym rokiem... A to się normalnie rozbestwiły cholery jedne... 3nodding nie , maja sie dobrze xd CZY KTOS WIE JAK WLACZYC NA STALE UNICODE ???!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:16 am
Czarny Point.Zer0 Czarny *stuck puck!* Jak tam leci? Coś ostatnio gildia po macoszemu traktowana... sweatdrop no , na kissach jakby wygodniej , tematy mniej posegregowane xd sweatdrop Jeszcze tam siedzą? Myślałem, że kissy się skończyły z nowym rokiem... A to się normalnie rozbestwiły cholery jedne... 3nodding piekne podsumowanie razz czuje sie rozbestwiona cholera *dumna* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:22 am
Point.Zer0 Czarny Point.Zer0 Czarny *stuck puck!* Jak tam leci? Coś ostatnio gildia po macoszemu traktowana... sweatdrop no , na kissach jakby wygodniej , tematy mniej posegregowane xd sweatdrop Jeszcze tam siedzą? Myślałem, że kissy się skończyły z nowym rokiem... A to się normalnie rozbestwiły cholery jedne... 3nodding nie , maja sie dobrze xd CZY KTOS WIE JAK WLACZYC NA STALE UNICODE ???!!! scream A w czym? Bo w IE to nie wiem, a w Mozilli też nie wiem xp Spoko, mi też cały czas szlaczki wyskakują...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:25 am
Czarny A w czym? Bo w IE to nie wiem, a w Mozilli też nie wiem xp Spoko, mi też cały czas szlaczki wyskakują... XP sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:32 am
Dobra, ja już soie lecę! Naka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:33 am
papa ^^ i znow ucichlo ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:34 am
Ech , musze leciec - zegnam wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris papa ^^ i znow ucichlo ;P Nie, nie może ucichnąć!!!! *podbiega do sprzętu grającego i włącza COKOLWIEK*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:35 am
Point.Zer0 Ech , musze leciec - zegnam wszystkich. Papa :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:38 am
who.. Nine Inch Nails... brakuje mi tylko pudelka lodow i swiadomosci, ze jutro do szkoly isc nie musze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:41 am
Delein Ibris papa ^^ i znow ucichlo ;P Nie, nie może ucichnąć!!!! *podbiega do sprzętu grającego i włącza COKOLWIEK* >podłacza wzmachol wlasnej roboty i 60W głosniki> dom trzeszczy w posadach przy rytmach....Turnaua> XD Yeah! party ! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:43 am
Lavagetas_heqetai Delein Ibris papa ^^ i znow ucichlo ;P Nie, nie może ucichnąć!!!! *podbiega do sprzętu grającego i włącza COKOLWIEK* >podłacza wzmachol wlasnej roboty i 60W głosniki> dom trzeszczy w posadach przy rytmach....Turnaua> XD Yeah! party ! XD A właśnie, on będzie jakoś nieługo w liwicach grac...masz kolejny powód żeby pryjechać ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:47 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Ibris papa ^^ i znow ucichlo ;P Nie, nie może ucichnąć!!!! *podbiega do sprzętu grającego i włącza COKOLWIEK* >podłacza wzmachol wlasnej roboty i 60W głosniki> dom trzeszczy w posadach przy rytmach....Turnaua> XD Yeah! party ! XD A właśnie, on będzie jakoś nieługo w liwicach grac...masz kolejny powód żeby pryjechać ^^ :c( ja sie nad tym powaznie zastanawiam :cD no coz, spodziewaj sie mnie jakos *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|