|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:00 am
*powoli wchodzi dzierzac w rekach rolke zzolknietego papieru*
hej? ^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:02 am
Ibris *powoli wchodzi dzierzac w rekach rolke zzolknietego papieru* hej? ^^; hey... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:05 am
Baliaur Ibris *powoli wchodzi dzierzac w rekach rolke zzolknietego papieru* hej? ^^; hey... sad *przytula całuje w czułko* nie martw siem będzie ok....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:06 am
Christoff_Gangrell Baliaur Ibris *powoli wchodzi dzierzac w rekach rolke zzolknietego papieru* hej? ^^; hey... sad *przytula całuje w czułko* nie martw siem będzie ok.... ehe a ja jestem swieta xp nic nie bedzie ok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:07 am
ja sie tez powinnam stresowac, jutro pisze probne testy a do ksiazek nawet nie zagladnelam ^^' chociaz moze to i lepiej...
pzt. moglo byc gorzej XD cieszmy sie z tego jak jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:09 am
Ibris ja sie tez powinnam stresowac, jutro pisze probne testy a do ksiazek nawet nie zagladnelam ^^' chociaz moze to i lepiej... pzt. moglo byc gorzej XD cieszmy sie z tego jak jest. jak to?? ja mialaam wczesniej probne?? testy tesh mi cos... mnie czeka cos gotszego..wiem ze robie z igly widly ale sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:13 am
Baliaur Ibris ja sie tez powinnam stresowac, jutro pisze probne testy a do ksiazek nawet nie zagladnelam ^^' chociaz moze to i lepiej... pzt. moglo byc gorzej XD cieszmy sie z tego jak jest. jak to?? ja mialaam wczesniej probne?? testy tesh mi cos... mnie czeka cos gotszego..wiem ze robie z igly widly ale sad ej, no kazdy ma inne problemy i nie nalezy sie z zadnych wysmiewac vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:26 am
Ibris Baliaur Ibris ja sie tez powinnam stresowac, jutro pisze probne testy a do ksiazek nawet nie zagladnelam ^^' chociaz moze to i lepiej... pzt. moglo byc gorzej XD cieszmy sie z tego jak jest. jak to?? ja mialaam wczesniej probne?? testy tesh mi cos... mnie czeka cos gotszego..wiem ze robie z igly widly ale sad ej, no kazdy ma inne problemy i nie nalezy sie z zadnych wysmiewac vv' ja tesh mialam testy..i sie po nich zalamalam.. tempa jestem i jush... mozna sie z tym pogodzic sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:30 am
chyba sie troche za nisko cenisz ;P pzt. pogodzic sie znaczy poddac, to raczej u nie nie robi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:38 am
Ibris chyba sie troche za nisko cenisz ;P pzt. pogodzic sie znaczy poddac, to raczej u nie nie robi wink heh...nie w tym sensie sie pogodzilam.. zaakcepotowalam wlasna niewiedze i glupote..ale to nie oznacza ze mam zamiar sie w rozwoju zatrzymac... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:40 am
no przeciez nikt tak nie powiedzial vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:43 am
Ibris no przeciez nikt tak nie powiedzial vv' heh ja wiem.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:51 am
w sumie to czemu gadamy prawie o tym samym na 2 topicach? ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:57 am
Ibris w sumie to czemu gadamy prawie o tym samym na 2 topicach? ;P heh a skad ja mam wiedziec xd 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|