|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 12:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 12:37 am
Night_Lady kropka cześć ludki biggrin cio tam? czesc, włąsnie pokłóciłam sie z moją kicią crying kanał, no ale powodzonka w godzeniu sie życze :c]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 12:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 1:00 am
Lavagetas_heqetai Night_Lady kropka cześć ludki biggrin cio tam? czesc, włąsnie pokłóciłam sie z moją kicią crying kanał, no ale powodzonka w godzeniu sie życze :c] ja moją widziałem ostatnio w sobotę rano eek ... nie powiem by było to miłe spotkanie xp ... mamy kilka rzeczy do przedyskutowania... domokun POWAŻNEGO gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 1:20 am
Kukus Lavagetas_heqetai Night_Lady kropka cześć ludki biggrin cio tam? czesc, włąsnie pokłóciłam sie z moją kicią crying kanał, no ale powodzonka w godzeniu sie życze :c] ja moją widziałem ostatnio w sobotę rano eek ... nie powiem by było to miłe spotkanie xp ... mamy kilka rzeczy do przedyskutowania... domokun POWAŻNEGO gonk zdaza sie no ale lepiej przedyskutować niźli miałoby sie źle skonczyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 5:07 am
*wchodzi zmęczona po całym dłuuugim dniu w szkole*
hejj ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 5:18 am
Lavagetas_heqetai Kukus Lavagetas_heqetai Night_Lady kropka cześć ludki biggrin cio tam? czesc, włąsnie pokłóciłam sie z moją kicią crying kanał, no ale powodzonka w godzeniu sie życze :c] ja moją widziałem ostatnio w sobotę rano eek ... nie powiem by było to miłe spotkanie xp ... mamy kilka rzeczy do przedyskutowania... domokun POWAŻNEGO gonk zdaza sie no ale lepiej przedyskutować niźli miałoby sie źle skonczyć właśnie w tym problem, kochanie ty moje, że to się skończy śmiercią lub kalectwem przynajmniej jednego z nas... prawdopodobnie moją
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 6:27 am
shchęść boshe....... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 7:17 am
...co jest buce? ...widze, ze Gildia ciągle w opłakanym stanie, ale się poprawia? ...cóz...
...nie ma co tu siedzieć ...trzymajta się!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 8:14 am
radioaktywny shchęść boshe....... blaugh pochwaIlony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 8:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 8:39 am
Witajcie!! zapraszam wszytskich [no, prawie... razz ] na topic L33T!! Tam wszytsko jest wyjasnione...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 8:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 8:45 am
Albo sa na kissach, albo nie wiem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 8:55 am
hey (nie tykac mnie dzis bo mam stresa...jest tak zawsze jak moja PRACA zostaje oceniana..ja sie boje... crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|