|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:59 am
Baliaur juliangel no tak Dlatego cie nie kocham... fajnie widze cie co 2 dzien a ty mnie nie widzish spoxxx xp stare stare stare eee... to my sie znamy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:59 am
Kiart Eh... stare surprised twiera 2 paczke ciasteczek ...: a ten zas je.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 11:00 am
juliangel Baliaur juliangel no tak Dlatego cie nie kocham... fajnie widze cie co 2 dzien a ty mnie nie widzish spoxxx xp stare stare stare eee... to my sie znamy ? crying crying crying ile ty wipilas?? xp sweatdrop Elo Prinee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 11:00 am
jestem głodna, mam kaca...
jesc !!!!!!!!!!!!!!!!
domokun domokun domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 11:01 am
ciastka ciastka CIASTKA !!!!!!!
[siedzi na kolanach Kiarta i wcina ciastka]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 11:02 am
juliangel jestem głodna, mam kaca... jesc !!!!!!!!!!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun fech zarlok jeden jak kcesh to zjedz WiesMaca..czyli siebie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 11:02 am
Baliaur juliangel Baliaur juliangel no tak Dlatego cie nie kocham... fajnie widze cie co 2 dzien a ty mnie nie widzish spoxxx xp stare stare stare eee... to my sie znamy ? crying crying crying ile ty wipilas?? xp sweatdrop Elo Prinee ja jestem abystynenkashCĄ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 11:03 am
Baliaur juliangel jestem głodna, mam kaca... jesc !!!!!!!!!!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun fech zarlok jeden jak kcesh to zjedz WiesMaca..czyli siebie blaugh phi... wole ciasteczka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 11:04 am
juliangel ciastka ciastka CIASTKA !!!!!!! [siedzi na kolanach Kiarta i wcina ciastka] ty abstynentka?? *tarza sie ze smiechu na podlodze* to moze niby jeszcze od facetow stronish?? kiekietko jedna stressed xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 11:05 am
Prinee Kiart Eh... stare surprised twiera 2 paczke ciasteczek ...: a ten zas je.... blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 11:05 am
Baliaur juliangel ciastka ciastka CIASTKA !!!!!!! [siedzi na kolanach Kiarta i wcina ciastka] ty abstynentka?? *tarza sie ze smiechu na podlodze* to moze niby jeszcze od facetow stronish?? kiekietko jedna stressed xp sweatdrop za kogo Ty sie uwarzarz Black Lady, zniszcze cię moja magią... HAHAHAHA !!!! [dalej wcina ciastka biggrin ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 11:06 am
juliangel Baliaur juliangel ciastka ciastka CIASTKA !!!!!!! [siedzi na kolanach Kiarta i wcina ciastka] ty abstynentka?? *tarza sie ze smiechu na podlodze* to moze niby jeszcze od facetow stronish?? kiekietko jedna stressed xp sweatdrop za kogo Ty sie uwarzarz Black Lady, zniszcze cię moja magią... HAHAHAHA !!!! [dalej wcina ciastka biggrin ] pcaluj mnie..... sama wiesh gdzie... ehh lepiej nie na przyjemnosc 3rzeba zasluzyc (sama tak moiwsh xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 11:06 am
Kiart, kochanie ciasteczka sie skonczyly ale masz troszke okruszkow na torsie, Mogę ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 11:08 am
juliangel Kiart, kochanie ciasteczka sie skonczyly ale masz troszke okruszkow na torsie, Mogę ?? nimfomanka jedna gonk sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|