|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:39 am
siemano !!!!!!!!!!!!!!!!!
[Julka-gapa jak zwykle na wejsciu zalicza glebe, tym razem o swojego rozowego kroliczka biggrin ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:43 am
juliangel siemano !!!!!!!!!!!!!!!!! [Julka-gapa jak zwykle na wejsciu zalicza glebe, tym razem o swojego rozowego kroliczka biggrin ] eek eek eek skad ty tu AN W!?? *wytrzeszcza oczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:45 am
Baliaur juliangel siemano !!!!!!!!!!!!!!!!! [Julka-gapa jak zwykle na wejsciu zalicza glebe, tym razem o swojego rozowego kroliczka biggrin ] eek eek eek skad ty tu AN W!?? *wytrzeszcza oczy* he ke a my sie znamy ?? [małe zatoczenie sie i gleba...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:46 am
juliangel Baliaur juliangel siemano !!!!!!!!!!!!!!!!! [Julka-gapa jak zwykle na wejsciu zalicza glebe, tym razem o swojego rozowego kroliczka biggrin ] eek eek eek skad ty tu AN W!?? *wytrzeszcza oczy* he ke a my sie znamy ?? [małe zatoczenie sie i gleba...] crying crying crying to po tym urawanym filmie josh nic nie pamietash?? *idzie do kata sie wyplakac* crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:47 am
Baliaur juliangel Baliaur juliangel siemano !!!!!!!!!!!!!!!!! [Julka-gapa jak zwykle na wejsciu zalicza glebe, tym razem o swojego rozowego kroliczka biggrin ] eek eek eek skad ty tu AN W!?? *wytrzeszcza oczy* he ke a my sie znamy ?? [małe zatoczenie sie i gleba...] crying crying crying to po tym urawanym filmie josh nic nie pamietash?? *idzie do kata sie wyplakac* crying crying crying jaki film.... nie pamietam zadnego filmu, ja kce spilkac... [przytulasek do usagi i chrapanko...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:49 am
heh...
confused
:je ciastko, pije cole :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:49 am
juliangel Baliaur crying crying crying to po tym urawanym filmie josh nic nie pamietash?? *idzie do kata sie wyplakac* crying crying crying jaki film.... nie pamietam zadnego filmu, ja kce spilkac... [przytulasek do usagi i chrapanko...] eeee eek ja josh cie nie kocham gonk crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:51 am
Baliaur juliangel Baliaur crying crying crying to po tym urawanym filmie josh nic nie pamietash?? *idzie do kata sie wyplakac* crying crying crying jaki film.... nie pamietam zadnego filmu, ja kce spilkac... [przytulasek do usagi i chrapanko...] eeee eek ja josh cie nie kocham gonk crying crying crying pchi... ja kocham tylko Adasia... i kroliczka mojego rozowego, i kocham sake, i kocham SAKE, i jeszcze SAKE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:55 am
juliangel Baliaur juliangel Baliaur crying crying crying to po tym urawanym filmie josh nic nie pamietash?? *idzie do kata sie wyplakac* crying crying crying jaki film.... nie pamietam zadnego filmu, ja kce spilkac... [przytulasek do usagi i chrapanko...] eeee eek ja josh cie nie kocham gonk crying crying crying pchi... ja kocham tylko Adasia... i kroliczka mojego rozowego, i kocham sake, i kocham SAKE, i jeszcze SAKEjak mozna kochac cos czego sie na ocvzy nie widzialo?? gonk xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:56 am
no tak Dlatego cie nie kocham...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:56 am
Eh...
stare
surprised twiera 2 paczke ciasteczek ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:57 am
juliangel no tak Dlatego cie nie kocham... fajnie widze cie co 2 dzien a ty mnie nie widzish spoxxx xp stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:57 am
Kiart Eh... stare surprised twiera 2 paczke ciasteczek ...: Ciastka ?? [rzut z podlogi na Kiarta]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|