|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:22 am
Miss_Karina ja zara poojde po herbate bo cos u mnie ziiimnooooooooooooo Ja też poproszę... z cytrynką najlepiej 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:23 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Manka lle merna Tula, hama neva i'naur*^^* *siada przy kominku ciągnąc go za sobą* Okej, koniec z elfickim bo nas jeszcze wyrzucą blaugh no dobrze *wtulia sie* ignoranci blaugh *dżołk, żeby nie było XD* kto jest ignorantem? ja lubię język elfoow! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:24 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Manka lle merna Tula, hama neva i'naur*^^* *siada przy kominku ciągnąc go za sobą* Okej, koniec z elfickim bo nas jeszcze wyrzucą blaugh no dobrze *wtulia sie* ignoranci blaugh *dżołk, żeby nie było XD* normalnie tez mam pretensje...ale to sie zmieni- jeszcze troche czasu i...no tajemnica ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:25 am
eee... że niby co się zmieni? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:28 am
Raticiel eee... że niby co się zmieni? sweatdrop :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:29 am
oks...ide stad do nauki XP moze bede wieczorem... papa wam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:31 am
Miss_Karina oks...ide stad do nauki XP moze bede wieczorem... papa wam ^^ Papa :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:35 am
Delein Lavagetas_heqetai normalnie tez mam pretensje...ale to sie zmieni- jeszcze troche czasu i...no tajemnica ^^ Hehehe juz sie nie mogę doczekać ^^ Raticiel lle quena i'lambe tel' Eldalie? jeśli nie to polecam http://www.grey-company.org/Circle/language/phrase.htm obiecuje ze w piatek powinno juz wszystko byc^^ bo mam troche nauki w tygodniu i sie nie wyrobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:41 am
Lavagetas_heqetai obiecuje ze w piatek powinno juz wszystko byc^^ bo mam troche nauki w tygodniu i sie nie wyrobie No przeciez cie nie poganiam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:42 am
Delein Lavagetas_heqetai normalnie tez mam pretensje...ale to sie zmieni- jeszcze troche czasu i...no tajemnica ^^ Hehehe juz sie nie mogę doczekać ^^ Raticiel lle quena i'lambe tel' Eldalie? jeśli nie to polecam http://www.grey-company.org/Circle/language/phrase.htm dzięki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:46 am