|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 5:57 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai nie pilem :cP i jeszcze mi nie wierzy-- ehh :cP doprawdy ehh Zobaczyć znaczy uwierzyć, a ja nic nie widzę xd no jak sie patrzysz niewiadomo na kogo to tak jest:p jestem urazony, zamykam sie w sobie xd O.o...Amin hiraetha...*przytula*...nie zamykaj się... Karina- mogę ci podać stronkę, gdzie jest wszystko :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:02 am
Witam tych ktoorych jeszcze nie witało mi się 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:04 am
Raticiel Witam tych ktoorych jeszcze nie witało mi się 3nodding Ave ave... Zaraz wracam, idę papu :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:06 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai nie pilem :cP i jeszcze mi nie wierzy-- ehh :cP doprawdy ehh Zobaczyć znaczy uwierzyć, a ja nic nie widzę xd no jak sie patrzysz niewiadomo na kogo to tak jest:p jestem urazony, zamykam sie w sobie xd O.o...Amin hiraetha...*przytula*...nie zamykaj się... Karina- mogę ci podać stronkę, gdzie jest wszystko :3 Manka lle merna Tula, hama neva i'naur
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:08 am
Nareszcie mam kiciusiowe portki z ogonem ( czego i tak nikt nie może zobaczyć sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:09 am
Lavagetas_heqetai Manka lle merna Tula, hama neva i'naurdaj se spokoj na chwile z elfickim XP :3 Rati wink gratuluje spodenkoow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:11 am
heh...ja mam stare ciuchy, stara sygnaturke... stressed kurde mol nyo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:14 am
Lavagetas_heqetai Manka lle merna Tula, hama neva i'naur*^^* *siada przy kominku ciągnąc go za sobą* Okej, koniec z elfickim bo nas jeszcze wyrzucą blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:16 am
Miss_Karina heh...ja mam stare ciuchy, stara sygnaturke... stressed kurde mol nyo.... a ja widzę starą sygnaturę i nie widzę avka sweatdrop denerwujące... może dlatego tak tu jakoś ostatnio niemrawo...? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:17 am
Delein Lavagetas_heqetai Manka lle merna Tula, hama neva i'naur*^^* *siada przy kominku ciągnąc go za sobą* Okej, koniec z elfickim bo nas jeszcze wyrzucą blaugh no dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:20 am
ja zara poojde po herbate bo cos u mnie ziiimnooooooooooooo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:21 am
Kto ma kanapkę 3nodding ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:21 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Manka lle merna Tula, hama neva i'naur*^^* *siada przy kominku ciągnąc go za sobą* Okej, koniec z elfickim bo nas jeszcze wyrzucą blaugh no dobrze *wtulia sie* ignoranci blaugh *dżołk, żeby nie było XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|