|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 12:13 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 12:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 2:16 pm
chyba inni na kissach siedza, a tu pustki? ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 2:17 pm
Ibris chyba inni na kissach siedza, a tu pustki? ;P No, w końcu, już myślałam, że się nikogo tu nie doczekam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 2:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 2:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 2:23 pm
nie znadzie może jakiejś fajnej stronki z szablonami, dodatkami na bloga albo chociaż fajnymi fotkami (krajobrazy, widoki, niebo...)???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 2:26 pm
Domyslam sie ze to znaczy ... "Witaj Witaj"- ale nie wiem po jakiemu razz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 2:29 pm
zobacz w słowniku na onecie albo w google;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 2:30 pm
galadriella_92 nie znadzie może jakiejś fajnej stronki z szablonami, dodatkami na bloga albo chociaż fajnymi fotkami (krajobrazy, widoki, niebo...)??? Nie, ja zawsze sama sobie wszystko robię... Kiart- ave to z łaciny bodajże...moge jeszcze się witać "mae govannen" "cead" albo "Vedui' il'er", czy "Quel undome"...to po elficku wszystko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 2:34 pm
Delein galadriella_92 nie znadzie może jakiejś fajnej stronki z szablonami, dodatkami na bloga albo chociaż fajnymi fotkami (krajobrazy, widoki, niebo...)??? Nie, ja zawsze sama sobie wszystko robię... Kiart- ave to z łaciny bodajże...moge jeszcze się witać "mae govannen" "cead" albo "Vedui' il'er", czy "Quel undome"...to po elficku wszystko ^^ Aha... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 2:38 pm
Kiart Delein galadriella_92 nie znadzie może jakiejś fajnej stronki z szablonami, dodatkami na bloga albo chociaż fajnymi fotkami (krajobrazy, widoki, niebo...)??? Nie, ja zawsze sama sobie wszystko robię... Kiart- ave to z łaciny bodajże...moge jeszcze się witać "mae govannen" "cead" albo "Vedui' il'er", czy "Quel undome"...to po elficku wszystko ^^ Aha... wink Uczę się ^^ Aa' lasser en lle coia orn n' omenta gurtha - niech liście twojego życia nigdy nie zbrązowieją...taki przykładzik blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 2:41 pm
Okej, idę już spać...i mam do was prośbę- naganiajce ludzi żeby wrócili do gildii...
Tenna' ento lye omanta! *puff8 *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 2:41 pm
Delein Kiart Delein galadriella_92 nie znadzie może jakiejś fajnej stronki z szablonami, dodatkami na bloga albo chociaż fajnymi fotkami (krajobrazy, widoki, niebo...)??? Nie, ja zawsze sama sobie wszystko robię... Kiart- ave to z łaciny bodajże...moge jeszcze się witać "mae govannen" "cead" albo "Vedui' il'er", czy "Quel undome"...to po elficku wszystko ^^ Aha... wink Uczę się ^^ Aa' lasser en lle coia orn n' omenta gurtha - niech liście twojego życia nigdy nie zbrązowieją...taki przykładzik blaugh eee... narazie ucze sie tylko anglielskiego i niech tak zostanie ... a jesli mial bym sie uczyc jeszcze jednego jezyka to tylko Japonski ... razz [chyba ze jakiegos bede sie musial z przymusu uczyc ... confused ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 2:44 pm
Delein Okej, idę już spać...i mam do was prośbę- naganiajce ludzi żeby wrócili do gildii... Tenna' ento lye omanta! *puff8 *znika*
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|