|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:45 am
Lethiel Point.Zer0 wywlok666 Point.Zer0 Chyba nie chce nawet wedziec o jakiego orlandzia chodzi sweatdrop Witam wszystkich xd witaj *przytula na powitanie* a o jakim Orlandziu mozna mowic Z Letą ? XDDD Wole nie wiedziec - ale moge sie zalozyc o jelito cienki ze wyglada jak pedalek i jest latynosem... nie jast zadnym wstretnym latynosem !!!!!!!!!!!! scream scream scream i nie pedalkowato .. tylko delikatnie whee No tak - moglem nowe kiszki wygrac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:45 am
Point.Zer0 wywlok666 Point.Zer0 Chyba nie chce nawet wedziec o jakiego orlandzia chodzi sweatdrop Witam wszystkich xd witaj *przytula na powitanie* a o jakim Orlandziu mozna mowic Z Letą ? XDDD Wole nie wiedziec - ale moge sie zalozyc o jelito cienki ze wyglada jak pedalek i jest latynosem... przyjacielu *uśmiecha się szerooooko* opisałes go jakbys go na zywo widział XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:46 am
papapa smile miłego wieczorka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:47 am
Cholercia , usze leiec xp Na razie wszystkim , chlapne za was kolejke na studniowce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:47 am
Lethiel Point.Zer0 wywlok666 witaj *przytula na powitanie* a o jakim Orlandziu mozna mowic Z Letą ? XDDD Wole nie wiedziec - ale moge sie zalozyc o jelito cienki ze wyglada jak pedalek i jest latynosem... nie jast zadnym wstretnym latynosem !!!!!!!!!!!! scream scream scream i nie pedalkowato .. tylko delikatnie whee tylko ty tak myslisz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:48 am
Point.Zer0 Cholercia , usze leiec xp Na razie wszystkim , chlapne za was kolejke na studniowce xd hyhy .. powodzenia biggrin i milej zabawy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:50 am
siemano jestem .. wróciłam na troche....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:51 am
Point.Zer0 Cholercia , usze leiec xp Na razie wszystkim , chlapne za was kolejke na studniowce xd papatki .. milej zabawy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:53 am
M-Teen siemano jestem .. wróciłam na troche.... witaj 4laugh *przytuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:54 am
Lethiel M-Teen siemano jestem .. wróciłam na troche.... witaj 4laugh *przytuuuul* whee hello *przytuuul* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:55 am
... ...to ja ide ... ...trzymajcie sie wszyscy ciepło ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 8:05 am
i ja sie zbieram nudno tu... neutral ciao confused *wychodzi, mahcjac na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|