|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:29 am
Lethiel Lavagetas_heqetai XDXDXDXD mruu :cDDDD jaka puszysta xd xd eee... xd xd xd ale ona plastiokowa... nio jush dosyc !! .. bo siem biedactwo przestrashy i jej kabelek odpadnie xd eek eek eek Lethi ma plastikową myszke!!!!!!! ozeszty w morde xd jak to mozliwe-- i to jeszcze z kabelkiem-- bidulka :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:29 am
Ja- Yosei ...uf ... ...fiuuu ...ohayo... ...ale ostro było na asg... ...witaj *macha na powitanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:30 am
Ja- Yosei ...uf ... ...fiuuu ...ohayo... ...ale ostro było na asg... ...witaj 4laugh *skacze na niego* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:31 am
Lethiel wywlok666 Lethiel Lavagetas_heqetai XDXDXDXD mruu :cDDDD jaka puszysta xd xd eee... xd xd xd ale ona plastiokowa... nio jush dosyc !! .. bo siem biedactwo przestrashy i jej kabelek odpadnie xd razz a tego pewnie byśmy nie chcieli .. xd ... *odstawia myszke na bok* ech... chyba ja trzeba wyczyscic xp emm .. raz na pare miesięcy pewnie mozna .. *siada w fotelu i zaczyna rzucać rzutkami do czegos wiszącego na ścienia *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wywlok666 Lethiel Lavagetas_heqetai XDXDXDXD mruu :cDDDD jaka puszysta xd xd eee... xd xd xd ale ona plastiokowa... nio jush dosyc !! .. bo siem biedactwo przestrashy i jej kabelek odpadnie xd razz a tego pewnie byśmy nie chcieli .. xd ... *odstawia myszke na bok* ech... chyba ja trzeba wyczyscic xp tak, trzeba ja przeczyscic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai XDXDXDXD mruu :cDDDD jaka puszysta xd xd eee... xd xd xd ale ona plastiokowa... nio jush dosyc !! .. bo siem biedactwo przestrashy i jej kabelek odpadnie xd eek eek eek Lethi ma plastikową myszke!!!!!!! ozeszty w morde xd jak to mozliwe-- i to jeszcze z kabelkiem-- bidulka :cD*zooca mu butem w twash* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:32 am
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin hej biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ja- Yosei ...uf ... ...fiuuu ...ohayo... ...ale ostro było na asg... ...witaj 4laugh *skacze na niego* whee ...witam, witam... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Lethiel wywlok666 Lethiel Lavagetas_heqetai XDXDXDXD mruu :cDDDD jaka puszysta xd xd eee... xd xd xd ale ona plastiokowa... nio jush dosyc !! .. bo siem biedactwo przestrashy i jej kabelek odpadnie xd razz a tego pewnie byśmy nie chcieli .. xd ... *odstawia myszke na bok* ech... chyba ja trzeba wyczyscic xp emm .. raz na pare miesięcy pewnie mozna .. *siada w fotelu i zaczyna rzucać rzutkami do czegos wiszącego na ścienia * ech... O.o *matrix !! .. łapie zootke w locie* XD... zostaw mojego Orlandzia w spokoju !! chce go w nienarushonym stanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:34 am
Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei ...uf ... ...fiuuu ...ohayo... ...ale ostro było na asg... ...witaj 4laugh *skacze na niego* whee ...witam, witam... ... *przytuuuuuuul* whee blaugh *zlazi z niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Lethiel ech... O.o *matrix !! .. łapie zootke w locie* XD... zostaw mojego Orlandzia w spokoju !! chce go w nienarushonym stanie xd ktoś m#322; że to Legolas ? *niewinna minka i bierze kolejną strzałke i celuje w samo czolo postaci na rysunku długowłosej* O.o gonk przestan crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:35 am
Night_Lady biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin hej biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin *przytula* witaj *^__^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin hej biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin witaj 4laugh *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
... ...hm...ah - tu mi pękło - będe musiał pokleić... ... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|