|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:20 am
Raticiel o, tulipanki i frezje tesh siom kawaii heart i lilie... nyo... 3nodding frezje przecooodnie pachna .. dlatego moje uloobione whee a toolipanikoow tio ja dzisiaj pelno w centroom widzialam.. jak tes stragany slicznie wygladają 3nodding whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:21 am
Raticiel o, tulipanki i frezje tesh siom kawaii heart i lilie... nyo... 3nodding hmm .. storczyki .. niebieskie i białe róże .. hmmm .. stokrotki .. to moje ulubione :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:22 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no co, lubie kwiaty XD Lethi jak myszka sie zacina to juz trzeba do lekarza isc XD xd .. biedna myszuuunia xd *glaszcze myszke* Oo Oo ja tez chce ja tez chce poglaskac! XD xd *podstawia mu myszke pod nos* proshu bardzo 3nodding xd Rati serka lepiej nie.. bo jeszcze jakies zwarcie bedzie O.o xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:23 am
w wakacje handluję kwiatami, może wpadniecie? wink ( ale to tylko w dzień, w nocy z Aoi tępimy mordercoof wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Raticiel o, tulipanki i frezje tesh siom kawaii heart i lilie... nyo... 3nodding frezje przecooodnie pachna .. dlatego moje uloobione whee a toolipanikoow tio ja dzisiaj pelno w centroom widzialam.. jak tes stragany slicznie wygladają 3nodding whee heart ładne są te sztucznie barwione .. fioletowe .. niebieskie czy jakoś takie .. swego xczasu codziennie takie miałam w pokoju :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Raticiel o, tulipanki i frezje tesh siom kawaii heart i lilie... nyo... 3nodding hmm .. storczyki .. niebieskie i białe róże .. hmmm .. stokrotki .. to moje ulubione :3 mraaaaau.. stokrotki whee .. śliczne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:24 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no co, lubie kwiaty XD Lethi jak myszka sie zacina to juz trzeba do lekarza isc XD xd .. biedna myszuuunia xd *glaszcze myszke* Oo Oo ja tez chce ja tez chce poglaskac! XD xd *podstawia mu myszke pod nos* proshu bardzo 3nodding xd Rati serka lepiej nie.. bo jeszcze jakies zwarcie bedzie O.o xd zwarcie się zrobi i mysia będzie mieć zatwardzenie, chu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no co, lubie kwiaty XD Lethi jak myszka sie zacina to juz trzeba do lekarza isc XD xd .. biedna myszuuunia xd *glaszcze myszke* Oo Oo ja tez chce ja tez chce poglaskac! XD xd *podstawia mu myszke pod nos* proshu bardzo 3nodding xd Rati serka lepiej nie.. bo jeszcze jakies zwarcie bedzie O.o xd XDXDXDXD mruu :cDDDD jaka puszysta xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Lethiel Raticiel o, tulipanki i frezje tesh siom kawaii heart i lilie... nyo... 3nodding frezje przecooodnie pachna .. dlatego moje uloobione whee a toolipanikoow tio ja dzisiaj pelno w centroom widzialam.. jak tes stragany slicznie wygladają 3nodding whee heart ładne są te sztucznie barwione .. fioletowe .. niebieskie czy jakoś takie .. swego xczasu codziennie takie miałam w pokoju :3 widzialam dzisiaj takie ladne.. w odcieniu bladego rooshu.. i jakoś tak z zielenią.. przedtem takich nie widzialam.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:26 am
Lavagetas_heqetai XDXDXDXD mruu :cDDDD jaka puszysta xd xd eee... xd xd xd ale ona plastiokowa... nio jush dosyc !! .. bo siem biedactwo przestrashy i jej kabelek odpadnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:27 am
Raticiel zwarcie się zrobi i mysia będzie mieć zatwardzenie, chu 3nodding xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:27 am
Lethiel Lavagetas_heqetai XDXDXDXD mruu :cDDDD jaka puszysta xd xd eee... xd xd xd ale ona plastiokowa... nio jush dosyc !! .. bo siem biedactwo przestrashy i jej kabelek odpadnie xd razz a tego pewnie byśmy nie chcieli ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:28 am
wywlok666 Lethiel Lavagetas_heqetai XDXDXDXD mruu :cDDDD jaka puszysta xd xd eee... xd xd xd ale ona plastiokowa... nio jush dosyc !! .. bo siem biedactwo przestrashy i jej kabelek odpadnie xd razz a tego pewnie byśmy nie chcieli .. xd ... *odstawia myszke na bok* ech... chyba ja trzeba wyczyscic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:28 am
...uf ... ...fiuuu ...ohayo... ...ale ostro było na asg... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|