|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:15 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethinieczeńka :cD hej hej ^^
Hej znow siostrzyczko :**
hej hej Rati ^^ lojejq... jak ty kwiatkami obdarowoojesh whee 4laugh ano dostalem caly bukiet :cD lol... szpaner xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:16 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethinieczeńka :cD hej hej ^^
hej hej Rati ^^ lojejq... jak ty kwiatkami obdarowoojesh whee 4laugh ano dostalem caly bukiet :cD uwielbiam róże heart nie lubię chabrów, bo w tym roku znoof będę je sprzedawać i mi bokiem wychodzą xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:16 am
argh... myszka mi siem zacina gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethinieczeńka :cD hej hej ^^
hej hej Rati ^^ lojejq... jak ty kwiatkami obdarowoojesh whee 4laugh ano dostalem caly bukiet :cD lol... szpaner xd whee no co, lubie kwiaty XD Lethi jak myszka sie zacina to juz trzeba do lekarza isc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethinieczeńka :cD hej hej ^^
hej hej Rati ^^ lojejq... jak ty kwiatkami obdarowoojesh whee 4laugh ano dostalem caly bukiet :cD uwielbiam róże heart nie lubię chabrów, bo w tym roku znoof będę je sprzedawać i mi bokiem wychodzą xp moje uloobione tio frezje whee whee whee nio i tulipaniki lubiu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:18 am
Lethiel argh... myszka mi siem zacina gonk crying *glask głask*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:18 am
o, tulipanki i frezje tesh siom kawaii heart i lilie... nyo... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:19 am
Lavagetas_heqetai no co, lubie kwiaty XD Lethi jak myszka sie zacina to juz trzeba do lekarza isc XD xd .. biedna myszuuunia xd *glaszcze myszke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:19 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethinieczeńka :cD hej hej ^^
hej hej Rati ^^ lojejq... jak ty kwiatkami obdarowoojesh whee 4laugh ano dostalem caly bukiet :cD lol... szpaner xd whee no co, lubie kwiaty XD Lethi jak myszka sie zacina to juz trzeba do lekarza isc XD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:20 am
Lethiel Lavagetas_heqetai no co, lubie kwiaty XD Lethi jak myszka sie zacina to juz trzeba do lekarza isc XD xd .. biedna myszuuunia xd *glaszcze myszke* Oo Oo ja tez chce ja tez chce poglaskac! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:20 am
Lethiel Lavagetas_heqetai no co, lubie kwiaty XD Lethi jak myszka sie zacina to juz trzeba do lekarza isc XD xd .. biedna myszuuunia xd *glaszcze myszke* daj jej serka może? 3nodding *chu chu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|