|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:31 am
Wodzu Rynn the Vampire Bry. Ja tylko na chwilę. Wodzu, ja cię naprawdę strasznie lubię, ale mnie wkurzasz, i za chwilę poleci skarga na twoją sygnaturkę i się skończy. Ssij!! ta sygnatura jest juz dawno nie aktualna!! Teraz mam inna.. Wiec wybacz, ale chyba cos jest nie tak z gildia [no co ty nie powiesz, wodzu] xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:33 am
wywlok666 Wodzu Rynn the Vampire Bry. Ja tylko na chwilę. Wodzu, ja cię naprawdę strasznie lubię, ale mnie wkurzasz, i za chwilę poleci skarga na twoją sygnaturkę i się skończy. Ssij!! ta sygnatura jest juz dawno nie aktualna!! Teraz mam inna.. Wiec wybacz, ale chyba cos jest nie tak z gildia [no co ty nie powiesz, wodzu] xd xd xd blaugh ale tak jest na serio.. przeciez na kissach mam juz aktualna avke, i w profilu tez.. biggrin wybacz Rynn...NIe dma ci tej frajdy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:34 am
Wodzu wywlok666 Wodzu Rynn the Vampire Bry. Ja tylko na chwilę. Wodzu, ja cię naprawdę strasznie lubię, ale mnie wkurzasz, i za chwilę poleci skarga na twoją sygnaturkę i się skończy. Ssij!! ta sygnatura jest juz dawno nie aktualna!! Teraz mam inna.. Wiec wybacz, ale chyba cos jest nie tak z gildia [no co ty nie powiesz, wodzu] xd xd xd blaugh ale tak jest na serio.. przeciez na kissach mam juz aktualna avke, i w profilu tez.. biggrin wybacz Rynn...NIe dma ci tej frajdy ja wiem ze mowisz serio . ja tez mojej sygnatury zmienic nie moge .. a przeciez mam calkiem inną juz .. >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:35 am
Dziekuje bardzo.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:37 am
*znudziła sie machaniem pomponami wiec siada na podlodze * gupia spodniczka .. nie znosze mini .. *obciaga ja troche*
jak idzie Wodzu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:37 am
Pragnie ktos nabyc droga zakupu 7 butow, 2 puszki i 2 opony??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:39 am
Wodzu Pragnie ktos nabyc droga zakupu 7 butow, 2 puszki i 2 opony?? dzięki .. mam swoje XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:42 am
wywlok666 Wodzu Pragnie ktos nabyc droga zakupu 7 butow, 2 puszki i 2 opony?? dzięki .. mam swoje XDDD Doszla do oferty puszka oraz opona.. a ryb zostalo 8
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:44 am
Wodzu wywlok666 Wodzu Pragnie ktos nabyc droga zakupu 7 butow, 2 puszki i 2 opony?? dzięki .. mam swoje XDDD Doszla do oferty puszka oraz opona.. a ryb zostalo 8 brawo ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|