|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:20 am
Raticiel swoją drogą obecny brak avkoof na gildii jest dla nas dobrą lekcją nie-bycia-próżnym-i-myślenia-tylko-o-itemkach 3nodding w rzeczy samej .. mi tam to nie przeszkadza jakoś .. są avki czy ich nie ma .. fajnie móc na nie patrzeć .. ale one to nie wszytsko ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:21 am
wywlok666 XDD miałam taki kolorek bladofioletowy .. XDDD fajnie wygląda jak masz wyjściowe jasne wlosy XDD ja mam ciemne... takie pospolite... a rozjasniać nie chcę, bo już sobie raz spaliłam włoski sweatdrop na pewno fajnie wyglądałaś!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:23 am
wywlok666 Raticiel swoją drogą obecny brak avkoof na gildii jest dla nas dobrą lekcją nie-bycia-próżnym-i-myślenia-tylko-o-itemkach 3nodding w rzeczy samej .. mi tam to nie przeszkadza jakoś .. są avki czy ich nie ma .. fajnie móc na nie patrzeć .. ale one to nie wszytsko .. zgadzam się, choć nikt nie widzi jaka jestem kawaii i ja nie mogę podziwiać jacy inni są kawaii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:23 am
Raticiel wywlok666 XDD miałam taki kolorek bladofioletowy .. XDDD fajnie wygląda jak masz wyjściowe jasne wlosy XDD ja mam ciemne... takie pospolite... a rozjasniać nie chcę, bo już sobie raz spaliłam włoski sweatdrop na pewno fajnie wyglądałaś! no ba ! XD moj chłopak .. *tj obecnie moj byly chłopak ale wtedy był chłopakiem aktualnym* zrobił super mine jak mnie ujrzał 1-szy raz z nimi .. ale pasowały mi .. a moje oczy były bardziej zielone ... *rozmarzonaa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:26 am
12, doping prosze.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:26 am
wywlok666 Raticiel wywlok666 XDD miałam taki kolorek bladofioletowy .. XDDD fajnie wygląda jak masz wyjściowe jasne wlosy XDD ja mam ciemne... takie pospolite... a rozjasniać nie chcę, bo już sobie raz spaliłam włoski sweatdrop na pewno fajnie wyglądałaś! no ba ! XD moj chłopak .. *tj obecnie moj byly chłopak ale wtedy był chłopakiem aktualnym* zrobił super mine jak mnie ujrzał 1-szy raz z nimi .. ale pasowały mi .. a moje oczy były bardziej zielone ... *rozmarzonaa* skad ja to znam... ja mam zielono-pomarańczowe oczy, po mamie surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:27 am
Wodzu 12, doping prosze.. biggrin *zakłada mini i bierze pompony* go go go .. *dopinguje i skacze* XDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:27 am
Bry. Ja tylko na chwilę.
Wodzu, ja cię naprawdę strasznie lubię, ale mnie wkurzasz, i za chwilę poleci skarga na twoją sygnaturkę i się skończy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:28 am
wywlok666 Wodzu 12, doping prosze.. biggrin *zakłada mini i bierze pompony* go go go .. *dopinguje i skacze* XDDDDDDDDD Hehe, dzieki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:29 am
Raticiel skad ja to znam... ja mam zielono-pomarańczowe oczy, po mamie surprised moje są głownie zielone .. widac tam jakies zlote plamki .. a czasem sa intensywnie zielone ... az sliczne ... heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:30 am
Rynn the Vampire Bry. Ja tylko na chwilę. Wodzu, ja cię naprawdę strasznie lubię, ale mnie wkurzasz, i za chwilę poleci skarga na twoją sygnaturkę i się skończy. Ssij!! ta sygnatura jest juz dawno nie aktualna!! Teraz mam inna.. Wiec wybacz, ale chyba cos jest nie tak z gildia [no co ty nie powiesz, wodzu]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:30 am
Wodzu wywlok666 Wodzu 12, doping prosze.. biggrin *zakłada mini i bierze pompony* go go go .. *dopinguje i skacze* XDDDDDDDDD Hehe, dzieki biggrin nie ma za co XDD *nadal macha pomponami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|