|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:52 am
wywlok666 Lavagetas_heqetai gratuluje i przykro mi ^^" dziękuję .. ehh .. male rude zawsze ma pecha ... crying e tam, otworzysz jeszcze jak nie teraz to pozniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:52 am
Wodzu wywlok666 Lavagetas_heqetai Wodzu No.. kiedys trzeba sie bylo przemoc, nie.. biggrin tia, ten trawnik na plecach juz zaczał mnie drażnić XD *głaszcze po włosach* tjaaa .. ano .. Mnie starzy wygonili do Fryca, i mam 2 cm meszku na glowie.. biggrin eek biedny .. dla mnie chłopak z taką dlugością włosów wygląda dziwnie .. XDD .. pewnie dlatego ze moje męskie towarzystwo ma w wiekszosci wlosy do ramion i dłuzsze ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:54 am
Lavagetas_heqetai wywlok666 Lavagetas_heqetai gratuluje i przykro mi ^^" dziękuję .. ehh .. male rude zawsze ma pecha ... crying e tam, otworzysz jeszcze jak nie teraz to pozniejcierpliwosc nigdy nie była mą cnotą .. *patrzy mściwie na niebieskie pudeeczko* ehh .. no nic .. a co u ciebie łychać braciszku ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:54 am
wywlok666 Wodzu wywlok666 Lavagetas_heqetai Wodzu No.. kiedys trzeba sie bylo przemoc, nie.. biggrin tia, ten trawnik na plecach juz zaczał mnie drażnić XD *głaszcze po włosach* tjaaa .. ano .. Mnie starzy wygonili do Fryca, i mam 2 cm meszku na glowie.. biggrin eek biedny .. dla mnie chłopak z taką dlugością włosów wygląda dziwnie .. XDD .. pewnie dlatego ze moje męskie towarzystwo ma w wiekszosci wlosy do ramion i dłuzsze .. A juz mi brakowalo tylko 4 cm do kiteczki..;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:55 am
Wodzu wywlok666 Lavagetas_heqetai gratuluje i przykro mi ^^" dziękuję .. ehh .. male rude zawsze ma pecha ... crying Ne zawsze.. biggrin zawsze .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:56 am
wywlok666 Lavagetas_heqetai wywlok666 Lavagetas_heqetai gratuluje i przykro mi ^^" dziękuję .. ehh .. male rude zawsze ma pecha ... crying e tam, otworzysz jeszcze jak nie teraz to pozniejcierpliwosc nigdy nie była mą cnotą .. *patrzy mściwie na niebieskie pudeeczko* ehh .. no nic .. a co u ciebie łychać braciszku ? u mnie hmm- myslalem ze dzis piatek, uciekl mi gdzies ten piatek i go wcale nie pamietam--buu znikał mi z życia jeden dzien-- znow to ufo ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:59 am
Lavagetas_heqetai u mnie hmm- myslalem ze dzis piatek, uciekl mi gdzies ten piatek i go wcale nie pamietam--buu znikał mi z życia jeden dzien-- znow to ufo ;( *przytula mocno* ehh .. znam to .. tylko mi czasem wiecej dni potrafi uciec .. i nie wiem jak to sie dzieje .. do tego wstalam o 11 dzisiaj .. jak dla mnie to szokujące .. >.< jak mozna tak dzionek marnowac ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:00 am
ja mam lekko za twarz 3nodding ścięłam bo mi chorowały włoski... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:02 am
Raticiel wywlok666 Lavagetas_heqetai u mnie hmm- myslalem ze dzis piatek, uciekl mi gdzies ten piatek i go wcale nie pamietam--buu znikał mi z życia jeden dzien-- znow to ufo ;( *przytula mocno* ehh .. znam to .. tylko mi czasem wiecej dni potrafi uciec .. i nie wiem jak to sie dzieje .. do tego wstalam o 11 dzisiaj .. jak dla mnie to szokujące .. >.< jak mozna tak dzionek marnowac .. a więc witam w klubie wstających wcześnie 3nodding ja tak o 6-7 na og22; wstaję whee codziennie o 5:30 pobódka .. a spać chodze kolo 1-2 .. wiec spoko .. wygladam jak maly zombii w ciągu dnia ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:02 am