|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:08 am
SirXin Cześć Wolf. Chyba się ludzie zaczynaja zbierać ^_^ może nie bedzie tak źle... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:09 am
dark wampirek Setsuna Dragonclaw a ja nie mam rodzeństwa 3nodding wampirku, może weźmiesz udział w avatar contest? 3nodding Ja eek ?? A czemu by nie? Masz ciekawy i ładny wygląd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:10 am
dark wampirek Setsuna Dragonclaw a ja nie mam rodzeństwa 3nodding wampirku, może weźmiesz udział w avatar contest? 3nodding Ja eek ?? tak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus jól, ma *****... bawełna zebrana? dopiero zbieram ... : xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SirXin dark wampirek Setsuna Dragonclaw a ja nie mam rodzeństwa 3nodding wampirku, może weźmiesz udział w avatar contest? 3nodding Ja eek ?? A czemu by nie? Masz ciekawy i ładny wygląd. powiem więcej... wyglądasz uroczo.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:11 am
BeeWolf Kukus jól, ma *****... bawełna zebrana? dopiero zbieram ... : xp A czemu masz te bawełne zbierać??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SirXin dark wampirek Setsuna Dragonclaw a ja nie mam rodzeństwa 3nodding wampirku, może weźmiesz udział w avatar contest? 3nodding Ja eek ?? A czemu by nie? Masz ciekawy i ładny wygląd. *wampirek czuje się dowartościowany^^* No, pomyślimy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald SirXin dark wampirek Setsuna Dragonclaw a ja nie mam rodzeństwa 3nodding wampirku, może weźmiesz udział w avatar contest? 3nodding Ja eek ?? A czemu by nie? Masz ciekawy i ładny wygląd. powiem więcej... wyglądasz uroczo.. biggrin A ja powiem jak moj .. czcigodny kolega Lukas .. Pani Promieniuje !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:12 am
Sei chan BeeWolf Kukus jól, ma *****... bawełna zebrana? dopiero zbieram ... : xp A czemu masz te bawełne zbierać?? Może na ubranie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:12 am
dark wampirek SirXin dark wampirek Setsuna Dragonclaw a ja nie mam rodzeństwa 3nodding wampirku, może weźmiesz udział w avatar contest? 3nodding Ja eek ?? A czemu by nie? Masz ciekawy i ładny wygląd. *wampirek czuje się dowartościowany^^* No, pomyślimy 3nodding ale uprzedzam - trzeba wybulić 100g na początek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:13 am
Sei chan BeeWolf Kukus jól, ma *****... bawełna zebrana? dopiero zbieram ... : xp A czemu masz te bawełne zbierać?? bo to murzyn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan BeeWolf Kukus jól, ma *****... bawełna zebrana? dopiero zbieram ... : xp A czemu masz te bawełne zbierać?? Bo jestem czarny, a czarny ma zbierać Bawełne i spiewać blusa ! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan BeeWolf Kukus jól, ma *****... bawełna zebrana? dopiero zbieram ... : xp A czemu masz te bawełne zbierać?? bo to murzyn Rasista stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oto dowód na to że żyrafy to są chu...gupie łajzy
12:56:02 BeeWoolf mowiłem ci ze skosiłem smerfa ? 12:57:15 Zajebysty Kukusik yyyyyyyyy? 12:57:28 Zajebysty Kukusik oszamiłeś koołecko czy co? 12:57:31 BeeWoolf no kosiłem trawe i skosiłem smerfa ...! 12:59:37 Zajebysty Kukusik a nie wychaczyłeś żadnego nosorożca podlewając tapetę? 12:59:51 BeeWoolf nie 13:02:43 Zajebysty Kukusik uf... już myślałem, że ci się moozg rozpoościł 13:03:02 Konek (xan890@tlen.pl) nie dokonca biggrin 13:03:55 13:03:02 BeeWoolf nie dokonca ;;; \ 13:03:55 kukusik Zajebysty Kukusik nie żryj więcej nic na czym jest napisane, że to moje tudzież ma na opakowanie dyskrypcję od psychiatry 13:04:10 BeeWoolf biggrin 13:04:17 BeeWoolf postaram sie .. ale to takie pyszne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|