|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:41 am
wywlok666 Wodzu Halou Boyz und Girlz razz na razie same Gilrz ... bo Lava nadal się kąpie ... XDDDDDDDDD Kiedys trzeba .. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:42 am
Wodzu wywlok666 Wodzu Halou Boyz und Girlz razz na razie same Gilrz ... bo Lava nadal się kąpie ... XDDDDDDDDD Kiedys trzeba .. biggrin no ba ! .. raz na tydzien to co wypada ... XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:43 am
cześć .. *siedzi sobie wygodnie na foteliku* siostry nie uściskasz na dzień dobry ? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:44 am
No.. kiedys trzeba sie bylo przemoc, nie.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:45 am
wywlok666 cześć .. *siedzi sobie wygodnie na foteliku* siostry nie uściskasz na dzień dobry ? xd xd no pewnie hej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:46 am
Lavagetas_heqetai wywlok666 cześć .. *siedzi sobie wygodnie na foteliku* siostry nie uściskasz na dzień dobry ? xd xd no pewnie hej ^^*wtula się* własnie dostalam BlueGiftboxa ... tylko nie oge go otworzyć .. >< buuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:46 am
Wodzu No.. kiedys trzeba sie bylo przemoc, nie.. biggrin tia, ten trawnik na plecach juz zaczał mnie drażnić XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:47 am
Lavagetas_heqetai Wodzu No.. kiedys trzeba sie bylo przemoc, nie.. biggrin tia, ten trawnik na plecach juz zaczał mnie drażnić XD *głaszcze po włosach* tjaaa .. ano ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:47 am
witam tych co przyszli 3nodding dzięki wyw wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:48 am
wywlok666 Lavagetas_heqetai wywlok666 cześć .. *siedzi sobie wygodnie na foteliku* siostry nie uściskasz na dzień dobry ? xd xd no pewnie hej ^^*wtula się* własnie dostalam BlueGiftboxa ... tylko nie oge go otworzyć .. >< buuu gratuluje i przykro mi ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel witam tych co przyszli 3nodding dzięki wyw wink zamiast Wyw .. moze byc Fifi ... XD wole to .. Wyw to moj brat .. ja jestem Filipina .. i tyle ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Lavagetas_heqetai Wodzu No.. kiedys trzeba sie bylo przemoc, nie.. biggrin tia, ten trawnik na plecach juz zaczał mnie drażnić XD *głaszcze po włosach* tjaaa .. ano .. Mnie starzy wygonili do Fryca, i mam 2 cm meszku na glowie.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:50 am
Lavagetas_heqetai gratuluje i przykro mi ^^" dziękuję .. ehh .. male rude zawsze ma pecha ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 3:51 am
wywlok666 Lavagetas_heqetai gratuluje i przykro mi ^^" dziękuję .. ehh .. male rude zawsze ma pecha ... crying Ne zawsze.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|