|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 4:14 am
wywlok666 Lavagetas_heqetai wywlok666 z tym jest własnie problem .. bo ja nie umiem dbac o siebie .. zwykle mi z głowy wypada vbranie leków ... czy inne takie rzeczy .. i kto to słyszał zeby jak sie jest chorym nie mozna bylo chodzic tak jak jestem teraz ? *wskazuje na czarną bluzke z krótkimi rekawkami, gorsecik na bluzeczce i na spodnice* no to sluchaj innych, doradza ci jak masz sie ubrac ^^*minka niezadowolonego dziecka * ale mi się podoba oje ubranko ... co w nim jest nie tak ? no chorujesz w nim, w lecie sobie mozesz je zakladac, a teraz koc^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 4:15 am
witam wszystkich 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 4:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 4:17 am
Kopciuszek witam wszystkich 3nodding heart hej *macha spod pieca owinieta w kocyk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 4:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 4:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 4:22 am
wywlok666 Kopciuszek witam wszystkich 3nodding heart hej *macha spod pieca owinieta w kocyk* witaj zdrowia życze*kjepie po ramieniu* Też jeste m chora *wyciąga chusteczke i kicha* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 4:23 am
wywlok666 hihi ... *wyjmuje kawałek czekolady i nadgyrza kawałek* Oo smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 4:24 am
Kopciuszek wywlok666 Kopciuszek witam wszystkich 3nodding heart hej *macha spod pieca owinieta w kocyk* witaj zdrowia życze*kjepie po ramieniu* Też jeste m chora *wyciąga chusteczke i kicha* sweatdrop choroba się szerzy .. ja na szczęscie nie mam kataru .. tylko gupia gorączka .. i oslabienie .. i takie tam ... kto by patrzył ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 4:25 am
Lavagetas_heqetai wywlok666 hihi ... *wyjmuje kawałek czekolady i nadgyrza kawałek* Oo smacznego*podaje braciszkowi* gryza ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 4:29 am
wywlok666 Lavagetas_heqetai wywlok666 hihi ... *wyjmuje kawałek czekolady i nadgyrza kawałek* Oo smacznego*podaje braciszkowi* gryza ? nie dzieki, nie moge slodyczy jesc ^^ gaia mi pada znow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 4:30 am
wywlok666 Kopciuszek wywlok666 Kopciuszek witam wszystkich 3nodding heart hej *macha spod pieca owinieta w kocyk* witaj zdrowia życze*kjepie po ramieniu* Też jeste m chora *wyciąga chusteczke i kicha* sweatdrop choroba się szerzy .. ja na szczęscie nie mam kataru .. tylko gupia gorączka .. i oslabienie .. i takie tam ... kto by patrzył ... sweatdrop nie martw sie proponuje herbatke z sokiem malinkowym*podaje kubek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 4:31 am
Kopciuszek nie martw sie proponuje herbatke z sokiem malinkowym*podaje kubek* dziękuję :3 *powoli trzymając w łpakach kubeczek dmucha na picie aby ostyglo* nie pijam ciepłych rzeczy .. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 4:32 am
Lavagetas_heqetai nie dzieki, nie moge slodyczy jesc ^^ gaia mi pada znow... *wtula sie w braciszka* niedobra Gaia ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 4:38 am
wywlok666 Kopciuszek nie martw sie proponuje herbatke z sokiem malinkowym*podaje kubek* dziękuję :3 *powoli trzymając w łpakach kubeczek dmucha na picie aby ostyglo* nie pijam ciepłych rzeczy .. whee ja też nie ale w chorobie to wyjątek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|