|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 2:56 am
wywlok666 Lavagetas_heqetai hehe coz slychac Tv XD a czerwony bo gorący chłopak jestem XD hihihi .. whee whee whee wierze braciszku razz u mnie slychać gitare .. brat wlasnie sobie ćwiczy XDD :] tez chcialem sie zawsze nauczyc ale raz w zyciu ja w reku trzymalem :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 2:57 am
Lavagetas_heqetai wywlok666 Lavagetas_heqetai hehe coz slychac Tv XD a czerwony bo gorący chłopak jestem XD hihihi .. whee whee whee wierze braciszku razz u mnie slychać gitare .. brat wlasnie sobie ćwiczy XDD :] tez chcialem sie zawsze nauczyc ale raz w zyciu ja w reku trzymalem :cD hihi .. smile ja troche więcej .. ale nie mam talentu do gry na gitarze .. >.< a tak chciałam sie nauczyć .. zostają mi bębny XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 3:06 am
wywlok666 Lavagetas_heqetai wywlok666 Lavagetas_heqetai hehe coz slychac Tv XD a czerwony bo gorący chłopak jestem XD hihihi .. whee whee whee wierze braciszku razz u mnie slychać gitare .. brat wlasnie sobie ćwiczy XDD :] tez chcialem sie zawsze nauczyc ale raz w zyciu ja w reku trzymalem :cD hihi .. smile ja troche więcej .. ale nie mam talentu do gry na gitarze .. >.< a tak chciałam sie nauczyć .. zostają mi bębny XDD coz ciekawie to zabrzmiało, czy ja mam powiedziec ze mi zostaje flet ew klarnet? XD khem-- ale brzydka pogoda XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 3:08 am
Lavagetas_heqetai coz ciekawie to zabrzmiało, czy ja mam powiedziec ze mi zostaje flet ew klarnet? XD khem-- ale brzydka pogoda XD nioo .. *siada sobie z podwiniętymi nogami kolo koinka gdzie wesoło trzaska ogień a obok postawila sobie miske owoców * flet mówisz XDD ... hihi .. zawsze masz nerwy XDD na nich też się fajnie gra XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 3:15 am
*wskazuje miejsce obok siebie na podlodze* siadaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 3:25 am
wywlok666 *wskazuje miejsce obok siebie na podlodze* siadaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 3:28 am
Lavagetas_heqetai wywlok666 *wskazuje miejsce obok siebie na podlodze* siadaj smile *głaszcze po włosach* biedny ... chcesz na pocieszenie ? * w ręku trzyma obraną pomarańcze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 3:30 am
wywlok666 Lavagetas_heqetai wywlok666 *wskazuje miejsce obok siebie na podlodze* siadaj smile *głaszcze po włosach* biedny ... chcesz na pocieszenie ? * w ręku trzyma obraną pomarańcze* chce :c]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 3:31 am
Lavagetas_heqetai wywlok666 Lavagetas_heqetai wywlok666 *wskazuje miejsce obok siebie na podlodze* siadaj smile *głaszcze po włosach* biedny ... chcesz na pocieszenie ? * w ręku trzyma obraną pomarańcze* chce :c] *wtula się* niaf niaf .. od razu cieplej *^___^* *zjada resztki pomarańczy i obiera kolejny owocek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 3:33 am
wywlok666 Lavagetas_heqetai wywlok666 Lavagetas_heqetai wywlok666 *wskazuje miejsce obok siebie na podlodze* siadaj smile *głaszcze po włosach* biedny ... chcesz na pocieszenie ? * w ręku trzyma obraną pomarańcze* chce :c]*wtula się* niaf niaf .. od razu cieplej *^___^* *zjada resztki pomarańczy i obiera kolejny owocek* cieplutko dzieki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 3:35 am
ehh .. ja chce być juz w pełni zdroa .. byciem chorym jest gupie .. *wyjmuje czekolade z nadzieniem likierowo-truflowym*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 3:37 am
wywlok666 ehh .. ja chce być juz w pełni zdroa .. byciem chorym jest gupie .. *wyjmuje czekolade z nadzieniem likierowo-truflowym* wyzdrowiejesz, tylko cie wez za siebie ostro> (zaraz wroce)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 3:40 am
Lavagetas_heqetai wywlok666 ehh .. ja chce być juz w pełni zdroa .. byciem chorym jest gupie .. *wyjmuje czekolade z nadzieniem likierowo-truflowym* wyzdrowiejesz, tylko cie wez za siebie ostro> (zaraz wroce) z tym jest własnie problem .. bo ja nie umiem dbac o siebie .. zwykle mi z głowy wypada vbranie leków ... czy inne takie rzeczy .. i kto to słyszał zeby jak sie jest chorym nie mozna bylo chodzic tak jak jestem teraz ? *wskazuje na czarną bluzke z krótkimi rekawkami, gorsecik na bluzeczce i na spodnice*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 3:45 am
wywlok666 z tym jest własnie problem .. bo ja nie umiem dbac o siebie .. zwykle mi z głowy wypada vbranie leków ... czy inne takie rzeczy .. i kto to słyszał zeby jak sie jest chorym nie mozna bylo chodzic tak jak jestem teraz ? *wskazuje na czarną bluzke z krótkimi rekawkami, gorsecik na bluzeczce i na spodnice* no to sluchaj innych, doradza ci jak masz sie ubrac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 4:12 am
Lavagetas_heqetai wywlok666 z tym jest własnie problem .. bo ja nie umiem dbac o siebie .. zwykle mi z głowy wypada vbranie leków ... czy inne takie rzeczy .. i kto to słyszał zeby jak sie jest chorym nie mozna bylo chodzic tak jak jestem teraz ? *wskazuje na czarną bluzke z krótkimi rekawkami, gorsecik na bluzeczce i na spodnice* no to sluchaj innych, doradza ci jak masz sie ubrac ^^*minka niezadowolonego dziecka * ale mi się podoba oje ubranko ... co w nim jest nie tak ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|