|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:03 am
Kukus Sei chan SirXin Ja stwierdzam, że starsze rodzeństwo też może wkurzyć. Jestem najmłodszy crying Ale my mamy jako obrone rodziców blaugh a ja mam jako obronę butelki i toporek strażacki na mnie takie przedmioty nie działają... jak bee prubował mnie odstraszyć nożami to uderzyłem w nie.. w tym momęcie bee zwątpił... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:04 am
kolejna piękna dama przyszła witam... gaia bez was była by strasznie smutna i brzydka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus Sei chan SirXin Ja stwierdzam, że starsze rodzeństwo też może wkurzyć. Jestem najmłodszy crying Ale my mamy jako obrone rodziców blaugh a ja mam jako obronę butelki i toporek strażacki na mnie takie przedmioty nie działają... jak bee prubował mnie odstraszyć nożami to uderzyłem w nie.. w tym momęcie bee zwątpił... sweatdrop ciebie wystarczy sieknąć czymś cięższym od ciebie... np. butelką po 1.7 woodli Bols blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a ja nie mam rodzeństwa 3nodding
wampirku, może weźmiesz udział w avatar contest? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:05 am
Kukus Ozzwald Kukus Sei chan SirXin Ja stwierdzam, że starsze rodzeństwo też może wkurzyć. Jestem najmłodszy crying Ale my mamy jako obrone rodziców blaugh a ja mam jako obronę butelki i toporek strażacki na mnie takie przedmioty nie działają... jak bee prubował mnie odstraszyć nożami to uderzyłem w nie.. w tym momęcie bee zwątpił... sweatdrop ciebie wystarczy sieknąć czymś cięższym od ciebie... np. butelką po 1.7 woodli Bols blaugh raczej napoić a nie sieknąć.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:06 am
Ozzwald kolejna piękna dama przyszła witam... gaia bez was była by strasznie smutna i brzydka... bez nas byłaby ładniejsza... ale wcale mnie to nie motywuje do jej opuszczenia.. właśnie sobie coś przypomniałem... zapomniałem, że mam iść spać... ja na serio mam Aitzheimera crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:07 am
Cześć Wolf. Chyba się ludzie zaczynaja zbierać ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:08 am
jól, ma *****... bawełna zebrana?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 4:08 am
Setsuna Dragonclaw a ja nie mam rodzeństwa 3nodding wampirku, może weźmiesz udział w avatar contest? 3nodding Ja eek ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|