|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:22 am
Labudziak Ulala no no.. to musia?o bole栠 xp wspu?czuje ja tam w szpitalu niegdy nie by?em stare by?em kilka razy powarzniej chory, ?e zalecane by?o do szpitala, ale ja chcia?em w domu gdybymJaZostalaWDomuToBymUmarla I bym byla aniolkiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:24 am
Baliaur Labudziak Ulala no no.. to musia?o bole栠 xp wspu?czuje ja tam w szpitalu niegdy nie by?em stare by?em kilka razy powarzniej chory, ?e zalecane by?o do szpitala, ale ja chcia?em w domu gdybymJaZostalaWDomuToBYmUmarla I bymbylka aniolkiem blaugh byla by starta takiego zarabistego kawalka cialka.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:26 am
Wodzu byla by strata takiego zarabistego kawalka cialka.. biggrin ee?dzieki stare jakDlaCbieTylkoTymJestem domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:35 am
Baliaur Wodzu byla by strata takiego zarabistego kawalka cialka.. biggrin ee?dzieki stare jakDlaCbieTylkoTymJestem domokun NIe, ale tak jest na piewrszy rzut oka... Apotem poznajes ie dopiero wnetrze.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:38 am
Baliaur Labudziak Ulala no no.. to musia?o bole栠 xp wspu?czuje ja tam w szpitalu niegdy nie by?em stare by?em kilka razy powarzniej chory, ?e zalecane by?o do szpitala, ale ja chcia?em w domu gdybymJaZostalaWDomuToBymUmarla I bym byla aniolkiem blaugh josh jesteś... tylko nie wszyscy to widzą 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:40 am
eee?? **wyciagaNozeSpodFotela* nudzi mi sie zarazcos zmajstuje twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:42 am
Wodzu Baliaur Wodzu byla by strata takiego zarabistego kawalka cialka.. biggrin ee?dzieki stare jakDlaCbieTylkoTymJestem domokun NIe, ale tak jest na piewrszy rzut oka... Apotem poznajes ie dopiero wnetrze.. biggrin redface gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:42 am