|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:59 am
Labudziak Baliaur smierc boli...smierc wwalcejeszcze bardziej...aleDlaczegoSieNiePoswiecic? powimciLobuziak nie wiesh cotojest prawdziwy bol z k?d ta pewno?c..? lezales w szpitaluzwijajac sie z bolu przechodzacego przez cale twpoje cialo i jedyne co wtedy pragnoles bylasmiercia???jak takto zwracam honor xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:59 am
Baliaur Wodzu rzutka w czolo.. biggrin [dzis zaczepilo mnie 4 ziomow, to w miedzy czasie jak ejden mi gadal czy ma mi wpiepryc, aj mu odpowiedzialem zeby probowal szczescia, to myslalem jak ich zmasakrowac.. biggrin ] Chris azebys wiedzialze bede sie interesowac xp stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:00 am
Wodzu Baliaur Wodzu rzutka w czolo.. biggrin [dzis zaczepilo mnie 4 ziomow, to w miedzy czasie jak ejden mi gadal czy ma mi wpiepryc, aj mu odpowiedzialem zeby probowal szczescia, to myslalem jak ich zmasakrowac.. biggrin ] heh z glana go xd whee Chris azebys wiedzialze bede sie interesowac xp wybacz nie nosze.. biggrin qlba to 3rza bylo po mne zadzwonic whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:04 am
wiesh co Lobuziak... ty nie mow o smierci bo nawet nie wiesh jak ona wyglada....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:09 am
Baliaur Wodzu Baliaur Wodzu rzutka w czolo.. biggrin [dzis zaczepilo mnie 4 ziomow, to w miedzy czasie jak ejden mi gadal czy ma mi wpiepryc, aj mu odpowiedzialem zeby probowal szczescia, to myslalem jak ich zmasakrowac.. biggrin ] heh z glana go xd whee Chris azebys wiedzialze bede sie interesowac xp wybacz nie nosze.. biggrin qlba to 3rza bylo po mne zadzwonic whee xp zadzwonil bym ale zanim bys dojechala oni by lezeli z poderznietymk gardlami[przy pomocy dlugopisu, bo nic innego nie mialem pod reka...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:11 am
Wodzu zadzwonil bym ale zanim bys dojechala oni by lezeli z poderznietymk gardlami[przy pomocy dlugopisu, bo nic innego nie mialem pod reka...] aaaakpactrupy??? nieeee stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:19 am
Baliaur Wodzu zadzwonil bym ale zanim bys dojechala oni by lezeli z poderznietymk gardlami[przy pomocy dlugopisu, bo nic innego nie mialem pod reka...] aaaakpactrupy??? nieeee stare Kreeeeww!!! Mozemy zmienic temat?? Nioe lubie o smieci gadac.. biggrin Tylko w samoobronie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|