|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:42 am
Point.Zer0 Uwazam ze na ziemi jest i tak za duzo kretynow , trzeba bylo by sie troche ich pozbyc , a osobiscie chcialbym zginac w walce w dosc mlodym wieku sweatdrop moge zagwarantowac szybka smierc.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:46 am
Wodzu Point.Zer0 Uwazam ze na ziemi jest i tak za duzo kretynow , trzeba bylo by sie troche ich pozbyc , a osobiscie chcialbym zginac w walce w dosc mlodym wieku sweatdrop moge zagwarantowac szybka smierc.. biggrin ??jaka??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:52 am
smierc boli...smierc wwalcejeszcze bardziej...aleDlaczegoSieNiePoswiecic? powimciLobuziak nie wiesh cotojest prawdziwy bol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:53 am
Baliaur Wodzu Point.Zer0 Uwazam ze na ziemi jest i tak za duzo kretynow , trzeba bylo by sie troche ich pozbyc , a osobiscie chcialbym zginac w walce w dosc mlodym wieku sweatdrop moge zagwarantowac szybka smierc.. biggrin ??jaka?? rzutka w czolo.. biggrin [dzis zaczepilo mnie 4 ziomow, to w miedzy czasie jak ejden mi gadal czy ma mi wpiepryc, aj mu odpowiedzialem zeby probowal szczescia, to myslalem jak ich zmasakrowac.. biggrin ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:53 am
Baliaur Wodzu Point.Zer0 Uwazam ze na ziemi jest i tak za duzo kretynow , trzeba bylo by sie troche ich pozbyc , a osobiscie chcialbym zginac w walce w dosc mlodym wieku sweatdrop moge zagwarantowac szybka smierc.. biggrin ??jaka?? *przytul* ty sie tak nie interesuj.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:55 am
Wodzu rzutka w czolo.. biggrin [dzis zaczepilo mnie 4 ziomow, to w miedzy czasie jak ejden mi gadal czy ma mi wpiepryc, aj mu odpowiedzialem zeby probowal szczescia, to myslalem jak ich zmasakrowac.. biggrin ] heh z glana go xd whee Chris azebys wiedzialze bede sie interesowac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ??? pain 4 pleasure heart ....... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:56 am
Heyka Wodzu z glana ich 3rza bylo ohjeah xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eyo no co jest czeemu tu wyglodam jak dawniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:57 am
Baliaur Wodzu rzutka w czolo.. biggrin [dzis zaczepilo mnie 4 ziomow, to w miedzy czasie jak ejden mi gadal czy ma mi wpiepryc, aj mu odpowiedzialem zeby probowal szczescia, to myslalem jak ich zmasakrowac.. biggrin ] heh z glana go xd whee Chris azebys wiedzialze bede sie interesowac xp wybacz nie nosze.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:57 am
Labudziak Baliaur ??? pain 4 pleasure heart ....... stare nie kazdy jest turpista niekazdy masohista nie kazdy potrafi sieposwiecic nie kazdy ma tyleodwagi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|