|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:31 am
Point.Zer0 Taa ? 17 maj 1986 , to znaczy Czernobyl i reforma szkolnictwa, wiesz mi ze zawsze moze byc gorzej xd aaaa4topo japonsku shi=smierc xd taaaakmoze sie zacza 3 ci wojna swiat sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:32 am
Baliaur Point.Zer0 Taa ? 17 maj 1986 , to znaczy Czernobyl i reforma szkolnictwa, wiesz mi ze zawsze moze byc gorzej xd aaaa4topo japonsku shi=smierc xd taaaakmoze sie zacza 3 ci wojna swiat sweatdrop xp hehe , dopiero w swoim czasie , chociarz czesc mnie chcialaby jej jak najszybciej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:33 am
Point.Zer0 Wodzu Point.Zer0 Witam Baliaur xd Chyb tak Gangrel , i nie dziwię się , bo klimat jest lepszy , przynajmniej mi kojarzy się z tym na Starej Gildii xd Mnie Gangrell wciagnal do gildii.. razz Witaj Wodzu xd Jeeezu , ludzie , zmniejszajcie sygnaturki gonk Aja od tygodnia mam inna sygnature, tylko tusie nie odswiezaja... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Point.Zer0 Taa ? 17 maj 1986 , to znaczy Czernobyl i reforma szkolnictwa, wiesz mi ze zawsze moze byc gorzej xd aaaa4topo japonsku shi=smierc xd taaaakmoze sie zacza 3 ci wojna swiat sweatdrop xp Josh miaua byc kilka razy.... ale co tam i tak pewno w końcu będzie... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Baliaur Point.Zer0 Taa ? 17 maj 1986 , to znaczy Czernobyl i reforma szkolnictwa, wiesz mi ze zawsze moze byc gorzej xd aaaa4topo japonsku shi=smierc xd taaaakmoze sie zacza 3 ci wojna swiat sweatdrop xp hehe , dopiero w swoim czasie , chociarz czesc mnie chcialaby jej jak najszybciej sweatdrop chcialbys smierciwielu tysniewinnych ludzi??? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:34 am
Wodzu Aja od tygodnia mam inna sygnature, tylko tusie nie odswiezaja... biggrin Jak to sie TU nie zmienia ? A moze przestaw w profilu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:35 am
Point.Zer0 Wodzu Aja od tygodnia mam inna sygnature, tylko tusie nie odswiezaja... biggrin Jak to sie TU nie zmienia ? A moze przestaw w profilu... no wuasnie i wodzu i ja przestawialiśmy i na innych forach jest zmiana a tu na Gildii ni chu chu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:35 am
Uwazam ze na ziemi jest i tak za duzo kretynow , trzeba bylo by sie troche ich pozbyc , a osobiscie chcialbym zginac w walce w dosc mlodym wieku sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:37 am
Christoff_Gangrell Point.Zer0 Wodzu Aja od tygodnia mam inna sygnature, tylko tusie nie odswiezaja... biggrin Jak to sie TU nie zmienia ? A moze przestaw w profilu... no wuasnie i wodzu i ja przestawialiśmy i na innych forach jest zmiana a tu na Gildii ni chu chu.... Hmm... conajmniej dziwne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:39 am
Point.Zer0 Uwazam ze na ziemi jest i tak za duzo kretynow , trzeba bylo by sie troche ich pozbyc , a osobiscie chcialbym zginac w walce w dosc mlodym wieku sweatdrop a kto nie?? ja tyz ja tyz kce crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:40 am
Point.Zer0 Wodzu Aja od tygodnia mam inna sygnature, tylko tusie nie odswiezaja... biggrin Jak to sie TU nie zmienia ? A moze przestaw w profilu... czy ty mnie masz za kretona?? Wejdz na polish kisses i tam mam normalna.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|