|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:13 am
Ej, czy wciz siedzicie na tamptym topicu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:13 am
Poniekad , ale na niezbyt dlugo... Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:14 am
Point.Zer0 Poniekad , ale na niezbyt dlugo... Witam wszystkich a oni sa na tamtym?? jakos tak pusto.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:15 am
Point.Zer0 Poniekad , ale na niezbyt dlugo... Witam wszystkich Czyli nadal wszyscy są na Chaterbox'ie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:16 am
*wchodzi zataczajac sie z lekka* hey gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:17 am
Baliaur *wchodzi zataczajac sie z lekka* hey gonk *buuuuuuuuuuuuuuuuuuziiiiiiiiiiiiiiiiiii* Hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:20 am
Christoff_Gangrell Baliaur *wchodzi zataczajac sie z lekka* hey gonk *buuuuuuuuuuuuuuuuuuziiiiiiiiiiiiiiiiiii* Hey gonk xp ninja ni ma mnie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:20 am
Witam Baliaur xd
Chyb tak Gangrel , i nie dziwię się , bo klimat jest lepszy , przynajmniej mi kojarzy się z tym na Starej Gildii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:22 am
Point.Zer0 Witam Baliaur xd Chyb tak Gangrel , i nie dziwię się , bo klimat jest lepszy , przynajmniej mi kojarzy się z tym na Starej Gildii xd ja niebylam na starej gildi gonk oPON sie z mangazynu (rip)dowiedzialam heyka tak pozatym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:22 am
Point.Zer0 Witam Baliaur xd Chyb tak Gangrel , i nie dziwię się , bo klimat jest lepszy , przynajmniej mi kojarzy się z tym na Starej Gildii xd hmmmm to miuo ja tam nie wiem jak byuo ale tak jak jest mi sie podoba... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:23 am
Baliaur Point.Zer0 Witam Baliaur xd Chyb tak Gangrel , i nie dziwię się , bo klimat jest lepszy , przynajmniej mi kojarzy się z tym na Starej Gildii xd ja niebylam na starej gildi gonk oPON sie z mangazynu (rip)dowiedzialam heyka tak pozatym No to ja siem jeszcze zalapalem na mloda Gildia xd numerek oczywiscie 13 dostalem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:24 am
Point.Zer0 Witam Baliaur xd Chyb tak Gangrel , i nie dziwię się , bo klimat jest lepszy , przynajmniej mi kojarzy się z tym na Starej Gildii xd Mnie Gangrell wciagnal do gildii.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:26 am
Wodzu Point.Zer0 Witam Baliaur xd Chyb tak Gangrel , i nie dziwię się , bo klimat jest lepszy , przynajmniej mi kojarzy się z tym na Starej Gildii xd Mnie Gangrell wciagnal do gildii.. razz Witaj Wodzu xd Jeeezu , ludzie , zmniejszajcie sygnaturki gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:26 am
Point.Zer0 Baliaur Point.Zer0 Witam Baliaur xd Chyb tak Gangrel , i nie dziwię się , bo klimat jest lepszy , przynajmniej mi kojarzy się z tym na Starej Gildii xd ja niebylam na starej gildi gonk oPON sie z mangazynu (rip)dowiedzialam heyka tak pozatym No to ja siem jeszcze zalapalem na mloda Gildia xd numerek oczywiscie 13 dostalem sweatdrop heh ja dzisiaj na testach wylosowalam nr 4...dzisiejsza data 4.01.2004 data urodzenia4.9.1989 gonk eek [sic!]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:28 am
Baliaur Point.Zer0 Baliaur Point.Zer0 Witam Baliaur xd Chyb tak Gangrel , i nie dziwię się , bo klimat jest lepszy , przynajmniej mi kojarzy się z tym na Starej Gildii xd ja niebylam na starej gildi gonk oPON sie z mangazynu (rip)dowiedzialam heyka tak pozatym No to ja siem jeszcze zalapalem na mloda Gildia xd numerek oczywiscie 13 dostalem sweatdrop heh ja dzisiaj na testach wylosowalam nr 4...dzisiejsza data 4.01.2004 data urodzenia4.9.1989 gonk eek [sic!] Taa ? 17 maj 1986 , to znaczy Czernobyl i reforma szkolnictwa, wiesz mi ze zawsze moze byc gorzej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|