|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:27 am
co tu się dzisiaj dzieje... same tragedie w mym życiu, pócz ukończenia questa... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:42 am
Gdzie tym razem wszyscy sobie poszli??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:50 am
coosh... sweatdrop kiedy tu bedom normalne avki znowu? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:51 am
Raticiel coosh... sweatdrop kiedy tu bedom normalne avki znowu? crying avki i signy, bo ten mnie juz wpienia i to ostro... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:54 am
Wodzu Raticiel coosh... sweatdrop kiedy tu bedom normalne avki znowu? crying avki i signy, bo ten mnie juz wpienia i to ostro... biggrin ja tam lubię Hellsing wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:00 am
Raticiel Wodzu Raticiel coosh... sweatdrop kiedy tu bedom normalne avki znowu? crying avki i signy, bo ten mnie juz wpienia i to ostro... biggrin ja tam lubię Hellsing wink ja tez, ale mam nowa sygnaturke, i wolal bym tamta ogladac.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:04 am
właśnie sobie uświadomiłem, że jestem nienormalny... od sylwestra prawie wcale nie spałem... za to non stop piję i zawiesiło mi się chyba EuroDynamiczneDoznania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:08 am
Kukus właśnie sobie uświadomiłem, że jestem nienormalny... od sylwestra prawie wcale nie spałem... za to non stop piję i zawiesiło mi się chyba EuroDynamiczneDoznania Powiedzmy sobie w prost: zabardzo normalne to nie jest.. ale jak ktos tak lubi to nie widze przeciwwskazan.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:09 am
Kukus właśnie sobie uświadomiłem, że jestem nienormalny... od sylwestra prawie wcale nie spałem... za to non stop piję i zawiesiło mi się chyba EuroDynamiczneDoznania zazdroszczę... ja nie miałam możliwości upicia się... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:10 am