|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:37 am
Katka1989 Ozzwald Katka1989 Ozzwald Sei chan *Zeskakuje z drzewa*Nie macie innych tematów do rozmowy. a jest i najpiękniejsza gaiowiczka.. redface myślałem że cie nie ma sweatdrop stare stare stare domokun ty jesteś równie piękna... no! stare blaugh moge ci to jakoś wynagrodzić....? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:37 am
Ozzwald Kukus Sei chan Kukus Sei chan *Zeskakuje z drzewa*Nie macie innych tematów do rozmowy. nie... my lubimy gadać o kobietach, ciuchach i woodce Zauwazyłam, naszczęście jestem do takich rozmów przyzwyczajona(Uroki bycia młodsza siostrą) Ozzy zaznaje uroków bycia najmłodszym bratem blaugh ja się rozpakowywuje a ty z bee już sie pakujecie do grobu... blaugh ssaj... ja się jeszcze nigdzie nie wybieram... dopooki nie muszę płacić za sex jest WPORZO... jak będę musiał kupować sobie kobiety to się idę rzucić pod galopującego jamnika xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:39 am
Kukus ssaj... ja się jeszcze nigdzie nie wybieram... dopooki nie muszę płacić za sex jest WPORZO... jak będę musiał kupować sobie kobiety to się idę rzucić pod galopującego jamnika xp a dlaczego tak brzydko mówisz do rodziny ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:40 am
Ozzwald Katka1989 Ozzwald Katka1989 Ozzwald Sei chan *Zeskakuje z drzewa*Nie macie innych tematów do rozmowy. a jest i najpiękniejsza gaiowiczka.. redface myślałem że cie nie ma sweatdrop stare stare stare domokun ty jesteś równie piękna... no! stare blaugh moge ci to jakoś wynagrodzić....? biggrin oj... nie wiem. nie wiem... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:41 am
Ozzwald Kukus ssaj... ja się jeszcze nigdzie nie wybieram... dopooki nie muszę płacić za sex jest WPORZO... jak będę musiał kupować sobie kobiety to się idę rzucić pod galopującego jamnika xp a dlaczego tak brzydko mówisz do rodziny ? blaugh bo mnie rodzina na wieczny urlop wysyła, kruca bomba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:42 am
Kukus Ozzwald Kukus ssaj... ja się jeszcze nigdzie nie wybieram... dopooki nie muszę płacić za sex jest WPORZO... jak będę musiał kupować sobie kobiety to się idę rzucić pod galopującego jamnika xp a dlaczego tak brzydko mówisz do rodziny ? blaugh bo mnie rodzina na wieczny urlop wysyła, kruca bomba zasłurzony odpoczynek dla weterana.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:42 am
*Siada w hamaku i zaczyna się huśtać*Wheee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:43 am
ja jestem wrażliwa bestia, kur...de
nie wolno mnie wysyłać na emeryturę wcześniejszą, bo mam jeszce wiele do zrobienia... nie udoskonaliłem jeszcze techniki żbika [w zasadzie to jeszcze jej nie opracowałem] ale za to do perfekcji wyszlifowałem technikę "wstrętnego, złośliwego chama" i "norko-chińczyka"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:47 am
Katka1989 oj... nie wiem. nie wiem... wink może kolacja przy świecach... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:47 am
Ozzwald Katka1989 oj... nie wiem. nie wiem... wink może kolacja przy świecach... redface ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:48 am
Kukus ja jestem wrażliwa bestia, kur...de nie wolno mnie wysyłać na emeryturę wcześniejszą, bo mam jeszce wiele do zrobienia... nie udoskonaliłem jeszcze techniki żbika [w zasadzie to jeszcze jej nie opracowałem] ale za to do perfekcji wyszlifowałem technikę "wstrętnego, złośliwego chama" i "norko-chińczyka" Pracować można nawet na emeryturze ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:49 am
Ozzwald Katka1989 oj... nie wiem. nie wiem... wink może kolacja przy świecach... redface ja proponuję... romatnyczny spacer po cmentarzu... albo excytującą przejażdżkę rozrzutnikiem gnoju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:49 am
SirXin Kukus ja jestem wrażliwa bestia, kur...de nie wolno mnie wysyłać na emeryturę wcześniejszą, bo mam jeszce wiele do zrobienia... nie udoskonaliłem jeszcze techniki żbika [w zasadzie to jeszcze jej nie opracowałem] ale za to do perfekcji wyszlifowałem technikę "wstrętnego, złośliwego chama" i "norko-chińczyka" Pracować można nawet na emeryturze ^_^ szczegulnie na emeryturze bo wtedy jest więcej wolnego czasu... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:51 am
Kukus Ozzwald Katka1989 oj... nie wiem. nie wiem... wink może kolacja przy świecach... redface ja proponuję... romatnyczny spacer po cmentarzu... albo excytującą przejażdżkę rozrzutnikiem gnoju kukus ja tu wczuwam się w romantyczny klimat czmętarz będzie po kolacji wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:52 am
Ozzwald SirXin Kukus ja jestem wrażliwa bestia, kur...de nie wolno mnie wysyłać na emeryturę wcześniejszą, bo mam jeszce wiele do zrobienia... nie udoskonaliłem jeszcze techniki żbika [w zasadzie to jeszcze jej nie opracowałem] ale za to do perfekcji wyszlifowałem technikę "wstrętnego, złośliwego chama" i "norko-chińczyka" Pracować można nawet na emeryturze ^_^ szczegulnie na emeryturze bo wtedy jest więcej wolnego czasu... blaugh weź mnie nie wkur..irytuj przez ciebie czuję się jak geriatryk... zobaczysz, jak będziesz w moim wieku też cię będą spotykały takie niespodziewanki... jestem w kwiecie wieku... podeszłego crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|