|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:27 am
Vykk Yumehayla O, gildia działa XDDDDDDDDDDDDDD witam wszystkich...jumcia widze ze dodalas nowego arta...ze tak powiem wielobarwnego...sama narysowalas?? blehh .. za to z moja sygnaturką cos jest nie tak . ustawiłam ze zadnej nie mam a tu pojawia sie moja swiąteczna .. durna *kopie sygnaturke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:28 am
Vykk Yumehayla Vykk Yumehayla O, gildia działa XDDDDDDDDDDDDDD witam wszystkich...jumcia widze ze dodalas nowego arta...ze tak powiem wielobarwnego...sama narysowalas?? Nee? ktorego masz na mysli? I nie, wszystkie rysunki w sygnaturc e kupilem albo podostawalem^^'... tego co jest tylko szkic konturowy w kolorach teczy... A tak, znalazłem to w którymś sklepiku^^...ale mam kilka jeszcze nowszych XD...w linku w mojej sygnaturce, w dziale 'Shavris' XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:32 am
Yumehayla Vykk Yumehayla Vykk Yumehayla O, gildia działa XDDDDDDDDDDDDDD witam wszystkich...jumcia widze ze dodalas nowego arta...ze tak powiem wielobarwnego...sama narysowalas?? Nee? ktorego masz na mysli? I nie, wszystkie rysunki w sygnaturc e kupilem albo podostawalem^^'... tego co jest tylko szkic konturowy w kolorach teczy... A tak, znalazłem to w którymś sklepiku^^...ale mam kilka jeszcze nowszych XD...w linku w mojej sygnaturce, w dziale 'Shavris' XD weisz co tak w ogole to juz nie jestem pewien to jest on czy ona??bo na poczatku mysalem ze on ale teraz juz nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:33 am
Vykk weisz co tak w ogole to juz nie jestem pewien to jest on czy ona??bo na poczatku mysalem ze on ale teraz juz nie wiem... On oczywiście XD *jak dla kogo oczywiste^^'...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:35 am
wywlok666 Vykk Yumehayla O, gildia działa XDDDDDDDDDDDDDD witam wszystkich...jumcia widze ze dodalas nowego arta...ze tak powiem wielobarwnego...sama narysowalas?? blehh .. za to z moja sygnaturką cos jest nie tak . ustawiłam ze zadnej nie mam a tu pojawia sie moja swiąteczna .. durna *kopie sygnaturke* spoko ja tez mam wogule inna sug. a tu mi sie cały czas ta stara pokazuje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:37 am
Yumehayla Vykk weisz co tak w ogole to juz nie jestem pewien to jest on czy ona??bo na poczatku mysalem ze on ale teraz juz nie wiem... On oczywiście XD *jak dla kogo oczywiste^^'...* mnie sie tam wydalawo ze on ale kai jakis yaoi..ale troche mnie zmylilo kilka rysunkow w twojej galerii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:38 am
Vykk Yumehayla Vykk weisz co tak w ogole to juz nie jestem pewien to jest on czy ona??bo na poczatku mysalem ze on ale teraz juz nie wiem... On oczywiście XD *jak dla kogo oczywiste^^'...* mnie sie tam wydalawo ze on ale kai jakis yaoi..ale troche mnie zmylilo kilka rysunkow w twojej galerii Bo on z założenia wygląda jak baba XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:38 am
Labudziak wywlok666 Vykk Yumehayla O, gildia działa XDDDDDDDDDDDDDD witam wszystkich...jumcia widze ze dodalas nowego arta...ze tak powiem wielobarwnego...sama narysowalas?? blehh .. za to z moja sygnaturką cos jest nie tak . ustawiłam ze zadnej nie mam a tu pojawia sie moja swiąteczna .. durna *kopie sygnaturke* spoko ja tez mam wogule inna sug. a tu mi sie cały czas ta stara pokazuje XD sproboj jeszcze raz zmienic sobie siga bo wczesniej ja tez mialem problemy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:41 am
Vykk Labudziak wywlok666 Vykk Yumehayla O, gildia działa XDDDDDDDDDDDDDD witam wszystkich...jumcia widze ze dodalas nowego arta...ze tak powiem wielobarwnego...sama narysowalas?? blehh .. za to z moja sygnaturką cos jest nie tak . ustawiłam ze zadnej nie mam a tu pojawia sie moja swiąteczna .. durna *kopie sygnaturke* spoko ja tez mam wogule inna sug. a tu mi sie cały czas ta stara pokazuje XD sproboj jeszcze raz zmienic sobie siga bo wczesniej ja tez mialem problemy... ej ja tez mam tutaj stara.... stare nie dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:48 am
ja nie wiem nie dosc ze mam starego siga to jeszcze nibyu jestem tutaj offline...no nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:50 am
Vykk ja nie wiem nie dosc ze mam starego siga to jeszcze nibyu jestem tutaj offline...no nie... offline to mały pryszcz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:52 am
Labudziak Vykk ja nie wiem nie dosc ze mam starego siga to jeszcze nibyu jestem tutaj offline...no nie... offline to mały pryszcz XD a co jeszcze??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:54 am
Vykk Labudziak Vykk ja nie wiem nie dosc ze mam starego siga to jeszcze nibyu jestem tutaj offline...no nie... offline to mały pryszcz XD a co jeszcze?? kupiłem sobie ogon.. i go mam zapisane.. na tamtym chatterboxie jest,a tu go nie ma XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:58 am
Labudziak Vykk Labudziak Vykk ja nie wiem nie dosc ze mam starego siga to jeszcze nibyu jestem tutaj offline...no nie... offline to mały pryszcz XD a co jeszcze?? kupiłem sobie ogon.. i go mam zapisane.. na tamtym chatterboxie jest,a tu go nie ma XD TO ZASEVE'UJ JESZCZE RAZ ZMIANY stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 4:03 am
Vykk Labudziak Vykk Labudziak Vykk ja nie wiem nie dosc ze mam starego siga to jeszcze nibyu jestem tutaj offline...no nie... offline to mały pryszcz XD a co jeszcze?? kupiłem sobie ogon.. i go mam zapisane.. na tamtym chatterboxie jest,a tu go nie ma XD TO ZASEVE'UJ JESZCZE RAZ ZMIANY stare ja ostatnio chcialam zmienic sobie ciuszki i moj av byl na forum tylko w bieliznie a jak klikalam profil to normalnie byl ubrany :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|