|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 12:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 12:53 am
herubinek Night_Lady herubinek co się ukrywasz wredna??? stare xp smile ja...?Nom, mam cie jako Off-Line xd nie wiem czemu, ale cos sie knoci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 1:00 am
Night_Lady herubinek Night_Lady herubinek co się ukrywasz wredna??? stare xp smile ja...?Nom, mam cie jako Off-Line xd nie wiem czemu, ale cos sie knoci...Znowu gaia pada... trza coś z tym zrobić- tek kraj pada coraz częściej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 1:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 1:01 am
MAM PYTAKO MA KTOS KOTKA? BO JA MAM I NIE WIEM JAK SIE NIM OPIEKOWAC TO MOJ PIERWSZY, pomozcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 1:04 am
Night_Lady MAM PYTAKO MA KTOS KOTKA? BO JA MAM I NIE WIEM JAK SIE NIM OPIEKOWAC TO MOJ PIERWSZY, pomozcie Więc tak jestes na Gy-gy teraz to ci wytłumacze??? Ja miałem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 1:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 1:07 am
hej!!! *sciska i znow znika na moment*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 2:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 2:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:13 am
O, gildia działa XDDDDDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:19 am
Yumehayla O, gildia działa XDDDDDDDDDDDDDD witam wszystkich...jumcia widze ze dodalas nowego arta...ze tak powiem wielobarwnego...sama narysowalas??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:23 am
Vykk Yumehayla O, gildia działa XDDDDDDDDDDDDDD witam wszystkich...jumcia widze ze dodalas nowego arta...ze tak powiem wielobarwnego...sama narysowalas?? Nee? ktorego masz na mysli? I nie, wszystkie rysunki w sygnaturc e kupilem albo podostawalem^^'...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:26 am
Yumehayla Vykk Yumehayla O, gildia działa XDDDDDDDDDDDDDD witam wszystkich...jumcia widze ze dodalas nowego arta...ze tak powiem wielobarwnego...sama narysowalas?? Nee? ktorego masz na mysli? I nie, wszystkie rysunki w sygnaturc e kupilem albo podostawalem^^'... tego co jest tylko szkic konturowy w kolorach teczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|