|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 10:07 am
Holy xaviera Ciągle siedze na forach ogólnych ale tak jakoś na tym zobaczyłam że jest u ciebie gra to sobie zagrałam xd Dzisiaj sobie troszke pograłam i w sumie zarobiłam jakieś 3k . Wiem że mało ale zawsze coś 3nodding Podczas jednej gry wyciągłam maksymalnie 800-900 gold bo za mało czasu tam dają xD Chyba zaczne wielbić delfinki, "kosiarki" i dziewczynki z wachlażami bo dają najwięcej kasy heart Dokładnie, dokładnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 10:21 am
ichabot Holy xaviera Ciągle siedze na forach ogólnych ale tak jakoś na tym zobaczyłam że jest u ciebie gra to sobie zagrałam xd Dzisiaj sobie troszke pograłam i w sumie zarobiłam jakieś 3k . Wiem że mało ale zawsze coś 3nodding Podczas jednej gry wyciągłam maksymalnie 800-900 gold bo za mało czasu tam dają xD Chyba zaczne wielbić delfinki, "kosiarki" i dziewczynki z wachlażami bo dają najwięcej kasy heart Dokładnie, dokładnie xd Wiesz co, jak ja patrze na te wszystkie wypasione avki i ceny itemów to wydaje mi sie, że chyba nigdy nie nazbieram takiej sumki żeby kupić coś fajnego xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 10:24 am
zapraszam do zomga (TAM SĄ FAJNI LUDZIE !!!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 10:32 am
dziki_wieprz zapraszam do zomga (TAM SĄ FAJNI LUDZIE !!!) Troche w to grałam ale później dałam sobie spokój bo wlazłam do takiego pomieszczenia diamentowego (czy jakoś tak xd ) i nie moge do tej pory z tamtąd wyjsc xp Gdyby nie to, to bym jeszcze grała 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 12:52 pm
dziki_wieprz zapraszam do zomga (TAM SĄ FAJNI LUDZIE !!!) potwierdzam , swietnie sie w to gra i nawet ciekawe. Holy xaviera: to jest 'pokuj' gdzie sie zarzadza ringami, zeby z niego wyjsc musisz poszukac po bocznych kamykach ten jeden z nazwa miejsca zkad w te komnate weszlas^^ ja tez sie speszylam napoczatku z tym ale puzniej zczailam o co biega biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 5:55 am
O, dziękii! Jesteś wielka! 3nodding No nareszcie udało mi się z tamtąd wyjść xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 6:15 am
Holy xaviera O, dziękii! Jesteś wielka! 3nodding No nareszcie udało mi się z tamtąd wyjść xd hr hr a co teraz robisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 7:11 am
dziki_wieprz Holy xaviera O, dziękii! Jesteś wielka! 3nodding No nareszcie udało mi się z tamtąd wyjść xd hr hr a co teraz robisz? Właściwie to nic ale zaraz znowu zaczne rozkminiać tą gre xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 10:11 am
Moi Drodzy *poprawia okulary na nosie* (nie żebym się mienił wybitnym znawcą) prawdą jest tedy, że najlepiej jest na forum wchodzić na Aquarium i tam korzystać z tych topiców, które są najświeższe. działa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 10:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 11:21 am
Holy xaviera O, dziękii! Jesteś wielka! 3nodding No nareszcie udało mi się z tamtąd wyjść xd dzieki dzieki *pewna duma z siebie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 12:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 12:23 pm
jak zwykle o pieniądze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 12:52 pm
Nie wiem czy wiesz, ale teraz najlepszą metodą na zbieranie kasiorki na Gai jest granie w booty grab. Tą akwariową gierkę. Trzeba tylko znaleźć odpowiednie akwarium i rżnąć kapuchę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 1:41 pm
ichabot Nie wiem czy wiesz, ale teraz najlepszą metodą na zbieranie kasiorki na Gai jest granie w booty grab. Tą akwariową gierkę. Trzeba tylko znaleźć odpowiednie akwarium i rżnąć kapuchę xd o.O "rżnąć kapuchę"?! bogowie, a co to za dewiacja?! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|