|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:29 pm
Sayokun BeeWolf * wysiaga jednym płynnym ruszem Finlandie odkresa ..... i polewa .. jak mistrz kichni do 20 kielonków ... * pijemy ! Nastepnie włacza ... ulubiona pisenke ...!!! ayumi hamasaki Above & Beyond Jazda ! mamy sprzęt mamy muze mamy nawet klatki ale ludu mało To idź załatw towarzystwo ... ja pod Dziwki nie dzwonie choć swietnie to robie .. tak twierdzi kukus ! Moge jedynie Vodke i inne % wam dostarczyć !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:31 pm
Sayokun nox123 TO CO NIKT NIE CHCE BIMBRU NIE TO NIE SAM WYPIJE (PO KOLEJ PRZECHYLAM SZKLANKI POCZYM SPADAM ZE STOLKA) PRO.. PRO.. PROSZE SIE CZESTOWAC (WYSTAWIAM REKE Z BANIAKIEM DO GORY) (KTOS BIEZE?????????) ... hej bee dorobić izbe wytrzeźwień do planu meliny??? XD A co Ty pieprzysz? Bawimy sie!!! *podkrada nastepnego kielicha i zaczyna tanczyc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:32 pm
Sayokun nox123 TO CO NIKT NIE CHCE BIMBRU NIE TO NIE SAM WYPIJE (PO KOLEJ PRZECHYLAM SZKLANKI POCZYM SPADAM ZE STOLKA) PRO.. PRO.. PROSZE SIE CZESTOWAC (WYSTAWIAM REKE Z BANIAKIEM DO GORY) (KTOS BIEZE?????????) ... hej bee dorobić izbe wytrzeźwień do planu meliny??? Wsumie to by sie przydał jakiś Rynsztok ... obok ... wiesz ktoś musi dokonać zrzutu ...!!! ... albo coś w te manke, no i lłuzeczka jakieś !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:35 pm
BeeWolf Sayokun mamy sprzęt mamy muze mamy nawet klatki ale ludu mało To idź załatw towarzystwo ... ja pod Dziwki nie dzwonie choć swietnie to robie .. tak twierdzi kukus ! Moge jedynie Vodke i inne % wam dostarczyć ! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Sayokun nox123 TO CO NIKT NIE CHCE BIMBRU NIE TO NIE SAM WYPIJE (PO KOLEJ PRZECHYLAM SZKLANKI POCZYM SPADAM ZE STOLKA) PRO.. PRO.. PROSZE SIE CZESTOWAC (WYSTAWIAM REKE Z BANIAKIEM DO GORY) (KTOS BIEZE?????????) ... hej bee dorobić izbe wytrzeźwień do planu meliny??? Wsumie to by sie przydał jakiś Rynsztok ... obok ... wiesz ktoś musi dokonać zrzutu ...!!! ... albo coś w te manke, no i lłuzeczka jakieś ! MACIE SWOJE POKOJE A KIBEL JUŻ DOROBIŁEM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
A JA WRACAM
HWIEJNYM KROKIEM
O..PATRZAC NA Kagenoyami PANIE PROSZA PANOW OK MOGE TANCZYC
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Sayokun BeeWolf * wysiaga jednym płynnym ruszem Finlandie odkresa ..... i polewa .. jak mistrz kichni do 20 kielonków ... * pijemy ! Nastepnie włacza ... ulubiona pisenke ...!!! ayumi hamasaki Above & Beyond Jazda ! mamy sprzęt mamy muze mamy nawet klatki ale ludu mało To idź załatw towarzystwo ... ja pod Dziwki nie dzwonie choć swietnie to robie .. tak twierdzi kukus ! Moge jedynie Vodke i inne % wam dostarczyć ! bo masz w tej kwestii stajla... nikt tak nie dzwoni po dziwki jak ty... nawet ja tak nie umiem... a jak wiadomo jestem człowiekiem wielu talentoow... spawam, piszę, gotuję przewijam, handluję, prasuję
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:37 pm
styka styka wojek Wielkie Bee ... Wam dostarczy co tylko chcecie .... Przyciaga z kuchni skrzynke vodki !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:40 pm
Kukus To idź załatw towarzystwo ... ja pod Dziwki nie dzwonie choć swietnie to robie .. tak twierdzi kukus ! Moge jedynie Vodke i inne % wam dostarczyć ! bo masz w tej kwestii stajla... nikt tak nie dzwoni po dziwki jak ty... nawet ja tak nie umiem... a jak wiadomo jestem człowiekiem wielu talentoow... spawam, piszę, gotuję przewijam, handluję, prasuję A ja, drodzy panowie, nikgdy nie dzwonilem i nie mam zamiaru dzwonic po panie z opieki spolecznej wink Bo ja kocham pupcie Rynnki i... przepraszam na chwilke... *wypija zawartosc nastepnego kielicha* ... i ja kocham, o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:41 pm
Kagenoyami http://www.ziemni.risp.pl/ Ludzie! Patrzcie na to! biggrin DDDDDD *turla sie po ziemi* eek fajne xd podobne żeczy masz TUlub TU
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:42 pm
do Kagenoyami (mala ale masz ladne rude loczki)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:42 pm
Kukus BeeWolf Sayokun BeeWolf * wysiaga jednym płynnym ruszem Finlandie odkresa ..... i polewa .. jak mistrz kichni do 20 kielonków ... * pijemy ! Nastepnie włacza ... ulubiona pisenke ...!!! ayumi hamasaki Above & Beyond Jazda ! mamy sprzęt mamy muze mamy nawet klatki ale ludu mało To idź załatw towarzystwo ... ja pod Dziwki nie dzwonie choć swietnie to robie .. tak twierdzi kukus ! Moge jedynie Vodke i inne % wam dostarczyć ! bo masz w tej kwestii stajla... nikt tak nie dzwoni po dziwki jak ty... nawet ja tak nie umiem... a jak wiadomo jestem człowiekiem wielu talentoow... spawam, piszę, gotuję przewijam, handluję, prasuję A ja wyrywam zeby, odbieram porody, gole, strzyge, pije vodke !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:45 pm
Kagenoyami BeeWoolf Kukus To idź załatw towarzystwo ... ja pod Dziwki nie dzwonie choć swietnie to robie .. tak twierdzi kukus ! Moge jedynie Vodke i inne % wam dostarczyć ! bo masz w tej kwestii stajla... nikt tak nie dzwoni po dziwki jak ty... nawet ja tak nie umiem... a jak wiadomo jestem człowiekiem wielu talentoow... spawam, piszę, gotuję przewijam, handluję, prasuję A ja, drodzy panowie, nikgdy nie dzwonilem i nie mam zamiaru dzwonic po panie z opieki spolecznej wink Bo ja kocham pupcie Rynnki i... przepraszam na chwilke... *wypija zawartosc nastepnego kielicha* ... i ja kocham, o! a ja jestem stanu wolnego... w wyniku czego mam zapełnioną cąłą pamięć w telefonie, PalmTop'ie i na noteBook'u
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|