|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 4:00 pm
opcy Kiray opcy w paszczu za djewiat!!!!!!! wprowadzam ceny dumpingowe...... mrgreen konkurencja na rynku sie pojawila... wolny rynek......... co nie?!?!? rofl alez oczywiscie czy Twoje pracownice spelniaja wszystkie unijne standarty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 4:12 pm
Kiray opcy Kiray opcy w paszczu za djewiat!!!!!!! wprowadzam ceny dumpingowe...... mrgreen konkurencja na rynku sie pojawila... wolny rynek......... co nie?!?!? rofl alez oczywiscie czy Twoje pracownice spelniaja wszystkie unijne standarty? oczywiscie....... myje je w "Ludwiku"....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 8:56 am
chyba czas kogos zbanowac, zeby rozruszac towarzystwo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 8:56 am
opcy Kiray opcy Kiray opcy w paszczu za djewiat!!!!!!! wprowadzam ceny dumpingowe...... mrgreen konkurencja na rynku sie pojawila... wolny rynek......... co nie?!?!? rofl alez oczywiscie czy Twoje pracownice spelniaja wszystkie unijne standarty? oczywiscie....... myje je w "Ludwiku"....... mrgreen ja bym wolala w czyms bardziej antybakteryjnym wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 9:05 am
ochotniczka?
chociaz Ari tak zadko bywa, ze az szkoda by bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 9:07 am
racqel ochotniczka? chociaz Ari tak zadko bywa, ze az szkoda by bylo... Staram sie jak moge... a po drugie to czemu JA ?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 9:44 am
witamj to p[anie rac jak tam z funduszami?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 11:27 am
Arife opcy Kiray opcy Kiray opcy w paszczu za djewiat!!!!!!! wprowadzam ceny dumpingowe...... mrgreen konkurencja na rynku sie pojawila... wolny rynek......... co nie?!?!? rofl alez oczywiscie czy Twoje pracownice spelniaja wszystkie unijne standarty? oczywiscie....... myje je w "Ludwiku"....... mrgreen ja bym wolala w czyms bardziej antybakteryjnym wink w marketach myja kurczaki ludwikiem i dziala cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 11:28 am
Arife racqel ochotniczka? chociaz Ari tak zadko bywa, ze az szkoda by bylo... Staram sie jak moge... a po drugie to czemu JA ?!?! zadecydowal los........ mrgreen rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 1:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 1:13 pm
argh... znoooowu xd ... nie chooowajcie sie crying przeciesh ja nic zlego nikomu nie zrobie cry twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 2:59 pm
Lethiel argh... znoooowu xd ... nie chooowajcie sie crying przeciesh ja nic zlego nikomu nie zrobie cry twisted xd ninja *swyłania sie z mroku i sciaga jej majtki* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 1:05 am
opcy Lethiel argh... znoooowu xd ... nie chooowajcie sie crying przeciesh ja nic zlego nikomu nie zrobie cry twisted xd ninja *swyłania sie z mroku i sciaga jej majtki* ninja aaaaaaaaaa !!! znowu !!! scream oddawaj !!! xd *biega za nim przytrzymoojac spoodniczke* .. puff.. *skok do szafy* *wylazla w majtkach blaugh * ale tamte tesh oddaj crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 2:00 am
opcy Arife racqel ochotniczka? chociaz Ari tak zadko bywa, ze az szkoda by bylo... Staram sie jak moge... a po drugie to czemu JA ?!?! zadecydowal los........ mrgreen rofl mrgreen to chyba musze zmienic ksywke na "los" : ) Bal > z jakimi znowu funduszami? znowu o czyms zapomnialem, jakies alimenty czy co? acha! bede w pazdzierniku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 4:14 am
Lethiel opcy Lethiel argh... znoooowu xd ... nie chooowajcie sie crying przeciesh ja nic zlego nikomu nie zrobie cry twisted xd ninja *swyłania sie z mroku i sciaga jej majtki* ninja aaaaaaaaaa !!! znowu !!! scream oddawaj !!! xd *biega za nim przytrzymoojac spoodniczke* .. puff.. *skok do szafy* *wylazla w majtkach blaugh * ale tamte tesh oddaj crying xd NI
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|